Vágó Attila a VFC edzője!

Az első osztályban is bizonyított szakember egyértelmű célja az NBII-ben maradás, és első osztályú rutinnal rendelkező játékosok igazolását tervezi.

Lehullt a lepel a Veszprém FC-nél az edzőkérdésről, a legutóbb Szolnokon tevékenykedő Vágó Attila vette át a csapat irányítását. A Pro licences minősítéssel rendelkező szakember 2004-ben már dolgozott fél évet Veszprémben, akkor a kieső helyről a 4. pozícióba hozta fel a csapatot, majd nyáron a Békéscsaba lecsapott rá.


Fotó: nb2.hu

Azóta négy első osztályú csapatnál is dolgozott az új vezetőedző: Videoton, Békéscsaba, Diósgyőr és Szolnok. 2010-ben új fejezet kezdődhet Vágó Attila és a Veszprém FC együttműködésében, a felek nyárig szóló szerződést írtak alá, de hosszú távra terveznek. A közös célok megvalósítása érdekében első osztályú rutinnal rendelkező labdarúgókat igazol a csapat, hamarosan a nevek is ismertté válnak, az ex-szolnoki Hegedűs Gyula már biztosan veszprémi színekben játszik tavasszal. 

Örömmel vállaltam el a feladatot

- Számomra ugyanolyan kihívás a Veszprémet bent tartani az NBII-ben, mint a Szolnokot volt feljuttatni az NBI-be. Eddig amit vállaltam, betartottam, most is ezt fogom tenni, határozott cél a másodosztályban bent tartani a csapatot. Nincs rossz játékosállományunk, összefogással és 4-5 játékos érkezésével biztos vagyok benne, hogy elérjük a célunkat. Örömmel vállaltam el a feladatot, a Veszprémnek nem szabad kiesnie a bajnokságból. Folynak a tárgyalások több játékossal is, olyanokat akarunk igazolni, akik már bizonyítottak az NBI-ben. Hosszú távon az a célunk, hogy Veszprém meghatározó csapata legyen a másodosztálynak – mondta Vágó Attila.