Már az első félidőben eldőlt

A zalai együttes fölényes 6:0-ás győzelmet aratott az Egyetemi Stadionban Molnár Zoltán együttese ellen a női labdarúgó NBII Nyugati csoportjában.

A szépszámú közönség előtt megrendezett találkozón sajnos már a harmadik percben hátrányba került a VFC egy szöglet utáni közeli találattal. Majd a hetedik percben is megadásra kényszerült a védelem. Ezt követően a hazaiak kialakítottak pár helyzetet, de az ellenfél kapusa hárított. A félidő közepén a játékvezető gólt ajándékozott a vendégeknek, amikor „remek” teljesítményét megkoronázta egy büntetővel. Aztán a félidő befejezése előtt Végh Renáta megszerezte a harmadik gólját is.


Fotó: archívFordulás után sajnos továbbra is a Zalaegerszegi TE csapata irányította és uralta a mérkőzést.
 A hátralévő időben gyakorlatilag a Veszprém FC térfelén zajlott a mérkőzés, teljesen beszorult a csapat. Aminek eredménye további két gólban teljesedett ki. Október 13- án vasárnap a DAC UNIÓ FC ellen remélhetőleg sikeresebb és koncentráltabb lesz a csapat - számol be a Veszprém FC.

Veszprém FC - ZTE FC 0:6 (0:4)

Veszprém, Egyetemi Stadion, vezette: Németh T. (Piri, Csizmadia).

Veszprém: Hadnagy - Kikl, Faddi, Tolner, Szalai - Varga, Kovács-Fáber, András, Kalász - Boross, Krapfel
Vezetőedző: Molnár Zoltán

ZTE: Fülöp - Szabó (Vince a 46.), Pete, Boda, Lukács (Szegedi az 55.) - Bedő, Köröcz (Széplaki a 60.) - Kerkai, Luczi, Végh - Gáspár
Vezetőedző: Kostorják Zsolt

Gólszerzők: Végh a 3., a 20. és a 41., Luczi a 7., Köröcz a 62.., Fülöp a 88. percben.
Sárga lap: Köröcz az 53. percben.