Már az első félidőben eldőlt

Az első játékrészben megszerzett háromgólos előnyét a mérkőzés végéig megtartotta a remeklő Veszprém FC együttese az Szigetszentmiklós otthonában. Bravúros idegenbeli sikerével a veszprémiek az ötödik helyre léptek fel a tabellán.

A mérkőzésre nagyjából 400-an voltak kíváncsiak, s a hazai nézők bosszúságára már a bemelegítés során változtatnia kellett Horváth Ferenc vezetőedzőnek a kezdő csapaton, ugyanis Bölcsföldi Viktor térde megsérült, s nem tudta vállalni a játékot. Helyette a volt MTK-s Urbán Gábor került a csatársorba.

A mieinket persze sem ez, sem pedig más nem zavarta, betartották Vágó Attila vezetőedző utasításait, s ötletes és szemre is tetszetős játékkal már az első játékrészben három góllal terheltük meg a hazaiak hálóját. Hevesi-Tóth a 7., Pierr Modeste pedig 33. percben szerzett gólt, majd Thiago indulhatott a félpályáról a 36. percben és nagyszerű egyéni játék végén a kapust is elfektetve gurított a kapuba.

A fordulás után a Szigetszentmiklós csak erőlködött, mi pedig okosan lassítottuk a játékot, és Nikolin, valamint Molnár előtt így is óriási gólhelyzet adódott, azonban mindketten elhibázták az utolsó mozdulatot, így maradt az eredmény a meccs lefújásáig.

mérkőzéstükör

Vágó Attila: Nagyszerűen játszottunk az első félidőben, azonban számomra kissé érthetetlenül beálltunk a saját térfelünkre fordulás után. Ettől függetlenül még két ordító helyzetet is elhibáztunk.

Horváth Ferenc: Úgy érzem, hogy a mai meccset követően teljesen át kell értékelnem, amit a futballról ezidáig gondoltam.

SZTK-Erima - veszprém fc 0:3 (0:3)

Vezette: Berényi (Kepe, Nagy T.)

Szigetszentmiklós: Kozma - Nagy T., Szamosi, Szamosszegi, Csiszár - Barna (Király a 74.), Lannert (Deutsch a 65.), Hullám (Fabio az 54.), Somorjai - Urbán G., Bonifert. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Veszprém: Tarczy - Garai, Császár, Lang, Bosnjak - Nikolin, Hevesi-Tóth, Leitold (Ihász a 68.), Molnár - Thiago (Burcsik a 46.), Eggmann (Farkas a 80.). Vezetőedző: Vágó Attila

Gólszerzők: Hevesi-Tóth a 8., Pierre Eggmann a 33., Thiago a 40. percben.

Sárga lapok: Nagy T., Barna, Bonifert, Király.