Eggmann távozott

Meglehetősen rövid idő után elváltak Pierre Eggmann és a Veszprém FC útjai, jövő héten fiatal játékosok csatlakoznak a felnőtt kerethez.

A 23 éves svájci-kameruni csatár korábban a Sionban is játszott, idén februárban, az FC Meisterschwandenből igazolt Veszprémbe. Teljes nevén Pierre-Modeste Eggmann Rémy aligha váltotta be a veszprémi vezetőség elképzeléseit, a tavaszi néhány fordulóban nem alkotott maradandót.

A Veszprém FC honlapján az alábbi közlemény áll:

„Klubunk és Pierre Eggmann a korábbi megállapodásukban foglaltak szerint értékelték a közös munka eddigi eredményeit. Ennek alapján pedig a tegnapi napon a két fél közös megegyezéssel felbontotta a közöttük létrejött szerződést.”

A távozó játékos pótlását a meglévő keretből oldják meg, valamint az VFC-USE U19-es keretéből több játékos is csatlakozhat a felnőttekhez. Információink szerint Sipos Felicián és Simon Benjamin már a következő hetekben pályára léphet a VFC mérkőzésein.

A Veszprém Arénában rendezett Futsal Magyar Kupa négyes döntőjének gálamérkőzésén már pályára lépett a Veszprém FC két új brazil kiszemeltje, akik próbajátékon szerepelnek Veszprémben, jövő héten valószínűleg ők is a felnőtt keret tagjai lesznek.

Szombaton, Budaörsön nehéz mérkőzés vár a csapatra, hiszen Bosnjak és Hevesi-Tóth eltiltás miatt nem léphet pályára, Finta és Burcsik pedig sérüléssel bajlódik.