Az egyik csapatnak tovább kellett jutni

Gólnélküli döntetlen után az olaszok büntetőkkel ejtették ki az angolokat, következhetnek az elődöntők. Még mindig nem késő tippelni!

A németeknek kerestünk ellenfelet a labdarúgó EB utolsó negyeddöntő mérkőzésén. A Franciaország-Anglia találkozó előtt szinte borítékolni lehetett a 0-0-t, és a 11-es párbajt, a két csapatra jellemző bunkerfoci alapján. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az olaszoknál Balotelli, az angoloknál Rooney került többször helyzetbe. A szünet után az olaszok játszottak mezőnyfölényben, de vészesen közeledett a rendes játékidő vége, a látottak alapján várható volt a hosszabbítás, mely néhány komoly olasz helyzet mellett, gól nélkül csordogált le. Egyik csapat sem számított büntetőspecialistának, rendre alul szoktak maradni ebben a kategóriában. Ennek megfelelően fordulatosra sikerült a párbaj, Balotelli és Gerrard belőtte, majd Montolivo el sem találta a kaput, Rooney előnyhöz juttatta az angolokat. Pirlo egyenlített, majd Young kilőtte a felső lécet, Nocerino góljával pedig újra az olaszok vezettek. Az angolok baját tetézte, hogy Ashley Cole lövését megfogta Buffon, Diamanti pedig elintézte, hogy az angoloknak le se kelljen rúgni az utolsót. A két csapat közül az olaszok érdemelték meg inkább a továbbjutást, amúgy egyik csapat sem, a németek ellen ez a produkció biztosan kevés lesz.

Franciaország – Anglia 0-0 (0-0), tizenegyesekkel: 4-2

Most két nap szünet következik, majd szerdán jön a portugál-spanyol derbi az első elődöntőben. Biztatunk, hogy tippelj a hátralevő meccsekre az eb.hajraveszprem.hu-n, hiszen vendégünk lehetsz egy sörre a Grand Canyonban. Ha a helyszínen nézed kivetítőn a meccset, akkor egy jó tippel azonnal ihatsz egy ingyen sört.

A nyereményjátékunk nyertesei a negyeddöntők után:
- tortadiler 207.1 pont – nyereménye 5 korsó sör
- Novák Attila 174.7 pont – nyereménye 3 korsó sör
- imrus46 169.8 pont – nyereménye 2 korsó sör

Gratulálunk nekik, e-mailben értesítjük őket!