Lassan, de elkezdődik a tavaszi szezon

A férfi és női röplabdásoknál elrajtolnak a középszakasz küzdelmei, valamint a női kéziseknél is elkezdődik a bajnokság második köre.

Csütörtökön megkezdődik a röplabda Extraliga középszakasza, melynek első fordulójában a Company-VRC csapata a bajnoki és kupa címvédő Kaposvárhoz utazik. A mérkőzést eredetileg hétvégén játszották volna, de mivel a Kaposvár a nemzetközi kupában is érdekelt ekkor, ezért hozták előre az összecsapást a hét közepére. A veszprémi játékosok munkahelyi elfoglaltsága miatt még nem tudni milyen összetételű csapat utazik csütörtökön Somogyba.

A vasárnapi bravúros győzelem után most szombaton nehezebb feladat vár hazai pályán a Veszprém Barabás csapatára, a vendég a dobogóra is esélyes Debrecen gárdája lesz.

Női röplabdásaink is megkezdik a középszakasz küzdelmeit, vasárnap az alapszakasz győzteséhez, a Kaposvárhoz látogatnak. Az alapszakaszban mindkét alkalommal a veszprémiek diadalmaskodtak, először idegenben 3:0, majd hazai pályán 3:2 volt a végeredmény a VESC javára.

Január 7. (csütörtök)

19:30 Diamant-Kaposvár - Company VRC férfi röplabda, helyszín: Kaposvár

Január 9. (szombat)

18:00 Veszprém Barabás KC – DVSC-Korvex női kézilabda, helyszín: Veszprém Aréna

Január 10. (vasárnap)

15:00 BITT-Kaposvári NRC – VESC női röplabda, helyszín: Kaposvár