Kilenc gólos győzelem a megyei bajnoknál

Kilenc gólt termelt a Veszprém FC Úrkúton, az utolsó előtti felkészülési mérkőzésen.

Tegnapi napon a Veszprém megyei bajnoknál, az Úrkút SK-nál szerepeltünk edzőmérkőzésen. A felkészülésünket nagyszerűen szolgálta a mérkőzés, ahol zömében azok a játékosok kaptak szerepet, akik az egy nappal korábbi Sopron elleni mérkőzésen kimaradtak, vagy kevesebbet lettek foglalkoztatva.
A mérkőzésre a Kádár - Ihász, Hevesi-Tóth, Leitold, Szöllöskei - Nikolin, Nyitrai, Mosberger, Burcsik - Hanák, Osváth kezdő 11-et küldte pályára Vágó Attila vezetőedző.
A hazaiak védekezésre rendeződtek be, amit mi rendületlenül próbáltunk áttörni. A mérkőzés elején a megyei bajnok állta a sarat, a helyzetek megvoltak, de a gól elmaradt. Bő fél óra elteltével aztán 2 gól is összejött 2 percen belül. Előbb Leitold, majd Hanák talált a hazaiak kapujába. A félidőben még egy találatot sikerült elérnünk, így 3-0-ás félidei eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.
A második félidőben aztán az Úrkút SK játékosai elfáradtak, így kidomborodhatott a tudáskülönbség, ami további gólokban látszódott meg. A második félidőben 6-szor vettük be a hazaiak kapuját, míg nekik sikerült megszerezniük a becsületgóljukat.
A mérkőzés végeredménye: Úrkút SK - Veszprém FC 1-9 (0-3) G.: Hanák 3, Burcsik 2, Osváth 2, Leitold, Hevesi-Tóth