Kihagyott helyzetek, nulla pont

Fájó vereséget szenvedett a Veszprém FC a Szigetszentmiklós otthonában, lett volna sansz a pontszerzésre.


Forrás: veszpremfc.hu

Mérkőzéstükör

Horváth Ferenc: Nagyon elégedett vagyok játékosaim teljesítményével, reményre ad okot, hogy megalkuvást nem tűrően, végig jó teljesítményt nyújtottak és kilencven percen keresztül küzdöttek a győzelemért. Úgy érzem reális játékvezetés mellett megérdemelt győzelmet arattunk Egy hét múlva a Kaposvár következik, bízom benne, hogy addigra többen is rendelkezésemre állhatnak azok közül, akik ma nem lehettek a csapatban.

Vágó Attila: A mérkőzésen bebizonyosodott, hogy hiába alakítunk ki helyzeteket, a helyzetkihasználásunk finoman szólva is gyenge. A találkozó után mondtam a játékosaimnak, hogy fel a fejjel, előre kell néznünk, mert két olyan összecsapás áll előttünk, amely nem nevezhető könnyűnek, sőt. Hétfőn találkozunk és továbbra is keményen készülünk, hogy a bajnokság előtt kitűzött célunkat el tudjuk érni.

SZTK-ERIMA - Veszprém FC 2:0 (1:0)

Szigetszentmiklós: Dénes - Puskás, Szamosi, Csiszár, Deutsch - Hullám, Urbán (Zsivóczky a 64.), Lucas, Lannert - Bali (Besztercei a 60.), Márkus (Konczi a 89.)
Vezetőedző: Horváth Ferenc

Veszprém: Kiss - Molnár Z., Császár, Makrai (Mosberger a 87,), Bosnjak - Nikolin, Eugene (Molnár T. a 46.), Vágó (Leitold az 52.), Hevesi-Tóth - Homma, Szabó Zs.
Vezetőedző: Vágó Attila

Gólszerzők: Hullám a 17., Márkus a 81. percben.