Rangos teremtorna Veszprémben

2013-ban ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a veszprémi labdarúgás, a centenáriumot pedig nívós teremtornával ünnepli a Veszprém FC NB II-es csapata.

A január 12-én, és 13-án (szombat, vasárnap) rendezendő Queen”s City Cup elnevezésű teremtornán hat NB I-es együttes vehet részt. A házigazda Veszprém mellett, a bakonyiak az FTC, a Videoton, a Győri ETO, a Budapest Honvéd és a Szombathelyi Haladás csapatát hívták meg ellenfélnek, a meghívottak visszajelzése folyamatban van.

A csapatok körmérkőzést játszanak, azaz mindenki mindenkivel találkozik. Ezt követően az első két helyezett a döntőt, a harmadik-negyedik a bronzmeccset vívja, az utolsó kettő pedig az ötödik helyért meccsel. A csoportmeccsek szombaton 14-20 óra, vasárnap 14-17 óra, a helyosztók 17-20 óra között zajlanak. A játékidő 2×13 perc. Szurkolói szempontból az FTC, Videoton és a Győr elleni mérkőzés különösen vonzó lehet, amennyiben az érintettek viszonozzák a meghívást.


Kép forrás: vehir.hu

Január 12-én, szombaton a Haladás-Illés Akadémia U19-es együttese is műfűre lép a Veszprém Arénában, méghozzá az FTC, a Győri ETO, a Puskás Akadémia, a Honvéd MFA és a Veszprém hasonló korú csapatának társaságában. A csoportmeccsek és a döntő 9-14 óráig tart.

És még nincs vége a szombathelyi csapatok felsorolásának, hiszen a Viktória-Trend Optika FC női NB I-es csapata is meghívást kapott a viadalra az Arénába. A lányok az MTK, az Astra, a Femina, a Ferencváros és Veszprém együttesével csapnak össze, szintén szombaton 9 és 14 óra között.

Az egynapos belépő 1600, a kétnapos 2900 forintba kerül.

További információk a kupa hivatalos facebook oldalán.