Győzelem Körmenden, döntetlen Nagykanizsán

A Veszprém FC férfi labdarúgócsapata az első félidőben eldöntötte a találkozó sorsát a sereghajtó Körmend otthonában. Molnár Zoltán együttese döntetlent ért el Nagykanizsán.


Fotó: archív

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, Burcsik Martin 26. percben szerezett góljával, illetve Farkas László 40. percben szerzett találatával nyert a bakonyi csapat a férfi labdarúgó NBIII 11. fordulójában. Jugovits Lajos együttese a tabella 12. helyére ugrott, 13 ponttal. Legközelebb a VFC a Mosonmagyaróvárt látják vendégül az Egyetemi Stadionban november 2-án, 13:30-kor.

Körmendi FC - Veszprém FC 0:2 (0:2)

Körmend, Körmendi FC Sporttelep, vezette: Móri (Szép, Nagy T.)

Körmend: Berke (Sásdi a 46.) - Szalai R., Varga Z., Czafit (Kajtár a 75.), Takács M. - Makai, Takács Á., Németh E., Csenterics - Sipos, Nagy K. (Baranyai a 46.)
Vezetőedző: Molnár Károly

Veszprém: Kádár - Garai, Hanák (Kuti az 55.), Császár, Takács A. - Udvardi, Hevesi-Tóth, Molnár Z., Burcsik (Kálmán a 83.) - Horváth B., Pavlitzky (Farkas a 75.)
Vezetőedző: Jugovits Lajos

Gólszerzők: Burcsik a 26. és Farkas a 40. percben.
Sárga lap: Sásdi a 63. percben, illetve Horváth B. a 82. percben.


Fotó: archív

A Veszprém FC női csapata az őszi szezon utolsó előtti fordulójában Nagykanizsára utazott. Hamar meg is szerezték a vezetést a vendégek Kovács-Fáber Bernadett részéről a 12. percben 0:1. A félidő végén a hazaiaknál Hozlár Edina talált be Hadnagy kapujába a 41. percben 1:1. A térfélcserét követően újra a vendégeknél az előny Szalai Lúcia gólja az 51. percben 1:2, majd rögtön a nagykanizsaiak egalizálják a mérkőzés végeredményét 2:2. A Veszprém FC továbbra is a nyolcadik helyen áll a tabellán öt ponttal. Az őszi szezon utolsó fordulóját az Egyetemi Stadionban játsszák Borbélyék a Szigetvári Vasas ellen november 2-án, 11 órakor.

Nagykanizsai TE 1866 - Veszprém FC 2:2 (1:1)

Nagykanizsa, Nagykanizsai TE 1866 MÁV Sporttelep, vezette: Rácz (Vass, Martinecz)

Nagykanizsa: Balassa Sz. - Hozlár (Halász az 50.), Szekeres (Tarsoly a 65.), Somogyi, Szollár - Kanizsai, Horváth E., Szabó Zs., Uber - Tarsoly, Balassa D.
Vezetőedző: Benedek József

Veszprém: Hadnagy - Kikl, Faddi, Tolner, Szalai (Gyepesi a 70.) - Kun, András (Boross a 75.), Kovács-Fáber, Kalász - Borbély, Varga D.
Vezetőedző: Molnár Zoltán

Gólszerzők: Hozlár a 41., Szollár az 57. percben, illetve Kovács-Fáber a 12., Szalai az 51. percben.
Sárga lap: Tarsoly a 35., Szollár a 70. percben, illetve Borbély a 70. percben.