Bajnokok Veszprémben

Trampolin SE versenyzői közül Dobos Karolin lett bajnok, Dénes Dorottya ezüstérmes, Pap Anna, Heller Sára, Kuszi Eszter bronzérmet szerzett, míg Horváth Eszter 7. helyezést ért a Veszprémben megrendezett országos utánpótlás gumiasztal versenyen.

A Trampolin Sportegyesület szervezésében került lebonyolításra a 2013 évi Utánpótlás Bajnokai Országos Gumiasztal verseny - Magyar bajnokság.

8 egyesület 70 versenyzője mérte össze tudását a különböző kategóriákban. Mindenki számára fontos esemény volt a szombati nap, mert a versenyen dőlt el, ki az Országos Bajnok.


Fotó: Trampolin SE

A versenyt a Magyar Torna Szövetség Gumiasztal szakág vezetője, Vámos Éva nyitotta meg. A versenybíróság elnöke a házigazda klub elnöke, Kovács Tamás volt, aki sokadik versenyét szervezte Veszprémben.

- Öröm volt látni a fiatal feltörekvő gumiasztalosokat, milyen elszántsággal, szorgalommal készültek a bemelegítés során a versenyre. A mezőnyben láthattuk a magyar válogatott oszlopos tagjait is, akik közül jó néhányan részt vesznek a szófiai Világbajnokságban az elkövetkező hetekben - fogalmazott Kovács Tamás.

Veszprém megyei részről Csánicz Laura (ATSE) utazik a VB-re, aki a korosztálya Bajnoka lett.