Vereség félidei előnyből

Jó iramú mérkőzésen rengeteg helyzetet hagyott ki az 1. Futsal Club Veszprém csapata, ami a végén megbosszulta magát és 3:1 arányban kikapott a Szeged ellen.

Mindkét csapat támadólag lépett fel a mérkőzés elején, a kapusokat hamar belőtték, de gól sokáig nem született. A félidő második felét uraltuk és sikerült is egy szép kombináció révén a vezetést megszereznünk. Lendületben maradt csapatunk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de kimaradtak, sőt három tízméteresből se sikerült betalálni (a hazaiak kapusa remekül védett). A félidő lefújásakor egygólos előnnyel vonult pihenőre az FCV.


Fotó: archív

A második játékrészben nem változott a játék képe, de a helyzetek továbbra is kimaradtak. Sajnos ez megbosszulta magát és egyenlítettek a hazaiak, sőt lendületbe maradtak és egy gyors kontra végén a vezetést is megszerezték. Ezután levittük a kapust és emberelőnyben igyekeztünk egalizálni. Egy labdavesztés azonban eldöntötte a meccset, amikor az üres kapuba emelte a labdát a Szeged játékosa. A lefújásig nem született több találat, így 3:1 arányban győzetek a hazaiak.

Összességében kezünkben volt a mérkőzés, de a labdarúgás törvényszerűsége itt is beigazolódott és a rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát. Megszerezhető három pontot hagytunk Szegeden - nyilatkozta Rajki Tamás, a klub ügyvezető elnöke.

UTC Futsal Team Szeged - 1. Futsal Club Veszprém 3:1 (0:1)

Szeged, vezette: Moldván (Kovács G., Rózsa).

Szeged: Tombácz - Végh, Dürő, Onderjó,Szentes Bíró, csere: Béry (kapus), Tóth A., Juhász, Berndt, Hegyesi, Bullás, Fülöp, Takács R., Bilic
Vezetőedző: Brinszky Adrián.

Veszprém: Reveland - Finta, Tatai, Boromisza G., Vas, csere: Kasza (kapus) Tar, Boromisza D., Marton, Weisz, Gulyás
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Juhász a 30., Hegyesi a 36., Bulás a 40. percben, illetve Boromisza D. a 15. percben.
Sárga lap: Dürgő a 12., Tombácz a 19., Ondrejó a 29. percben, illetve Bényi a 18., Boromissza D. a 28. percben