A legjobb négy között a futsalcsapat

Hazai pályán aratott hatgólos győzelmével ledolgozta hátrányát az 1. FCV a Csömör ellen, bejutva ezzel a Magyar Kupa négyes döntőjébe. A négyes döntőben a Veszprém mellett, a Berettyóújfalu és a MAFC már biztosította helyét. A negyedik kiadó helyért a Győr és a Szeged küzd meg február közepén.


Képgaléria a cikk végén

Bizakodva várták a veszprémiek a Rubeola elleni visszavágót, és határozott játékkal kezdték a mérkőzést. Az 5. percben egy jogos büntetőt értékesített Finta. A 7. percben Boromisza Dániel váratlan, de remekül eltalált lövéssel növelte tovább előnyünket. A második találat megnyugtatta a fiúkat és tovább rohamozták a csömöriek kapuját. A félidő vége előtt egy letámadást követően Bényi vágta kegyetlenül a hálóba a labdát. Ezzel ledolgozta hátrányát a hazaiak és így mehettek pihenőre.

A szünet után nem változott a játék képe, folyamatos nyomás alatt tartották a bakonyiak a vendégeket, akik ezen a napon nem tudtak kifogni a remekül védő Schmidmajer Ádámon. Bizonyította, hogy lehet rá alapozni a csapatot. A 23. percben remek szögletvariációt fejezett be higgadtan Boromisza Dániel. Így már mi voltunk a továbbjutók. A 31. percig kellett várni a következő találatra, amit Marton Bence értékesített egy remek támadás végén.

A csömöriek átálltak vészkapus játékra, de nem sikerült feltörni a veszprémiek védekezését. A mérkőzésre a koronát Marton Bence tette fel a 40. percben, így az 1. Futsal Club Veszprém csapata története során másodszorra jutott be a magyar kupa négyes döntőjébe.

Remek játékot mutatott csapatunk a február 3-án hétfőn, 18:30-kor hazai Berettyóújfalu elleni rangadó előtt. Az ország egyik legnagyobb futsal múlttal rendelkező együttese lesz a vendégünk, így igazi futsal csemegére számíthatnak - a reményeink szerint minél nagyobb számban - a kilátogató szurkolók. - értékelt Rajki Tamás, ügyvezető elnök.

1. Futsal Club Veszprém - Rubeola FC Csömör 6:0 (3:0)

Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Ábrahám (Czinder, Juhász)

Veszprém: Schmidmajer - Finta, Bormisza G., Mudra, Gulyás, csere: Bényi, Tar, Marton, Boromisza D., Weisz
Vezetőedző: Madarász János

Csömör: Horváth G. - Kurucz, Nagy R., Jenei, Póta, csere: Dénes, Zoufal, Vadászi, Simon, Horváth B., Tvaruska, Tősér
Vezetőedző: Balogh István

Gólszerzők: Finta az 5., Boromisza D. a 7. és a 23., Bényi a 20., Marton a 31. és a 40. percben.
Sárga lap: Vadászi az 5., Horváth G. a 25., Kurucz a 29., Nagy R. a 39. percben.
Piros lap: Jenei a 39. percben.
Továbbjutott: a Veszprém 6:3-as összesítéssel.

Képgaléria