Papírforma vereség Győrben

Az elhalasztott fordulóban a bajnoki ezüstérmes Rába ETO otthonában, félidei döntetlent követően 8-4-es vereséget szenvedett az 1. FCV.

Gyors hazai vezetést követően, gyorsan fordított a Veszprém Vass Ádám találatával. Ezt követően a hazaiak Lódi T. révén egalizáltak, majd a vendégek ismét vezettek Tatai duplájával a 14. percig, amikor Juanra bevette Reveland kapuját. Az utolsó percben az ETO átvette a vezetést Palomeque bombájával, amit a Veszprém Boromisza Gábor révén az utolsó másodpercben dudaszós találattal kiegyenlített.


Fotó: etofutsal.hu

A szünet után gyorsan vezetést szerzett a Győr Noé révén, amit aztán jobb védekezés és feljavuló kapusteljesítmény is követett. A Veszprém már nem tudta a szünet előtti helyzetkihasználását hozni ezáltal, emellett a mérkőzés végére egy kicsit elfáradtak a vendégek. Az ETO ezután már kézben tartotta mérkőzést, saját játékát tudta játszani, és újabb két gólt szerzett Lódi és Solano révén, amivel eldőlt a rangadó. A lefújás pillanatában Palomeque dudaszós gólja állította be a végeredményt, 8-4-re győzőtt a Rába ETO a Veszprém ellen, a győri futsalosok a 2. félidőben jobban kihasználták lehetőségeiket, jóval türelmesebben és érettebben játszottak. A vendégek első félidei játékukkal szó szerint a frászt hozták a hazai szurkolókra, de a 2. félidőre alább hagyott a lendületük. Madarász együttese azonban dicséretet érdemel, jól küzdöttek a Győr otthonában.

Hétfőn újabb rangadót játszik a Veszprém, a tavalyi év bronzérmesét, az Aramist fogadják a veszprémiek a Március 15. úti sportcsarnokban, hétfőn 18:30-kor.

Rába ETO FC - 1. Futsal Club Veszprém 8:4 (4:4)

Rába ETO: Tóth Gy. - Juanra, Lódi T., Dróth Z., Hegyesi Zs., csere: Takács Z. G. - Harnisch Á., Palomeque, Solano, Noé, Dürgő P., Bognár B., Gorjánácz M., Sáhó K.
Vezetőedző: Jordi Illa Solé

Veszprém: Reveland Z. - Bényi K., Németh P., Tar T., Vas Á., csere: Schmidmajer Á. (kapus), Finta P., Tatai J., Boromisza G., Gulyás M. I., Bánfalvi B., László G. Zs.
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Palomeque a 4., a 20. és a 40., Lódi T. a 10. és a 34., Juanra, a 14., Noé a 22., Solano a 27. percben, illetve Vass Á. a 8, TataI a 9. és a 11., Boromisza G. a 20. percben.

Forrás: etofutsal.hu