Fordulatokban gazdag mérkőzés

A sérülések, és eltiltás miatt tartalékosan felálló 1. Futsal Club Veszprém közepes játékkal, de így is hozta a kötelező győzelmet az idei év utolsó meccsén. A veszprémiek 32 ponttal - 1 ponttal megelőzve a Berettyót - a tabella második helyét foglalják el.

Előzetesen edzőnk Madarász János nehéz mérkőzésre számított, ami a végére be is igazolódott. Pedig csapatunk nagyon jól kezdte a mérkőzést. Fiaink 12 perc elteltével 4 gólos előnyre tettek szert, ez akár azt is eredményezhette volna, hogy még sem lesz olyan nehéz ez a mérkőzés. A 12. perc után zavar keletkezett csapatunk játékában, amit ellenfelünk 2 góllal büntetett. Sajnálhatjuk a visszaesést, hiszen ha 4 gólos különbséggel vonultunk volna az öltözőbe, akkor valószínűleg nem kellett volna a végéig izgulnunk.

A második játékrészt is úgy kezdtük, ahogy az elsőt, kézbe tartottuk a mérkőzést és a 6. perc elteltével ismét 4 gólos előnyre tettünk szert. Ekkor a mérkőzés ismételte önmagát. Újra a csapatjátékunk szétesett, ezzel saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A végén ugyan 6:5-re sikerült diadalmaskodnunk, de ezt a hullámzó teljesítményt egy erősebb csapat ellen nem tehetjük meg. Mindezektől függetlenül büszkék vagyunk arra az egész éves teljesítményre, melyet fiaink produkáltak, hiszen a legjobbakkal is feltudták venni a versenyt.

Tar Tamás: Erre a meccsre is úgy készültünk, ahogy a többire. Megpróbáltuk az ellenfelet az első perctől kezdve letámadni. Voltak olyan taktikai elemek, melyeket igyekeztünk jól kihasználni a mérkőzés egyes periódusaiban, de voltak rossz megmozdulásaink is. Nagyon jól kezdtünk a mérkőzést, szép és látványos találatokat szereztünk, ami az eredményben is megmutatkozott. Ezután sajnos kicsit visszaesett a játékunk és buta gólokat kaptunk. Második félidőben Madi újra megpróbált felrázni minket, ami sikerült is. Hiszen a második félidőt is nagyon jól kezdtük, de ezután sajnos a teljesítményünk ismét visszaesett. Ettől függetlenül a lényeg a 3 pont, ami azt eredményezi, hogy az élmezőnyben maradtunk.

1. Futsal Club Veszprém - Dunaferr DF Renaplin FC 6:5 (4:2)

Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Czinder, Ábrahám, Csirke.

Veszprém: Sárdi - Finta, Tar, Boromisza G., Gulyás, csere: Bényi, Németh P., Boromisza D., Vas
Vezetőedző: Madarász János

Dunaújváros: Rigó - Szabó G., Schranz, Nagy R., Szente, csere: Nagy A., Ivacs, Apatini, Czár, Aradi, Fekete
Vezetőedző: Baranyai Pál

Gólszerzők: Németh P. a 3., Boromisza D. a 6., Boromisza G. a 8. és a 23., Vas a 12. és a 26. percben, illetve Ivacs a 15, Szente a 20., Schranz a 26.. Gulyás a 31 (öngól), Nagy A. a 37. percben.

Képgaléria