Országos döntőben az utánpótlás

A Kaposvár ellen aratott fontos sikernek köszönhetően országos döntőbe jutott a Company-VRC gyermek csapata.

Előbb már úgy tűnt, gyermek csapatunk lemarad az országos döntőről. A harmadik, mindent eldöntő selejtező tornára egy hiba folytán egy nappal később utaztunk el (sajnos a gyermekek harmadik elődöntő tornájának időpontját egy hiba folytán egy nappal későbbre szervezte le az egyesület, ezáltal a csapatnak részvétel nélkül, mindenkitől 3:0-s vereséget számol a versenybizottság. Sajnos az elődöntő napján a torna szervezői és versenybírói sem hívták az egyesületet és a csapat edzőjét távolmaradásunk miatt. Az egyesület vezetése ezúton kér elnézést a játékosoktól és szülőktől, hogy rossz időpontban utazott el a csapat Dágra.). Egyesületünk a Verseny Bizottsághoz fordult, miszerint szeretnénk lejátszani az elmaradt fordulókat, vállalva ezzel a csapatokhoz való elutazást és a mérkőzések bírói költségét is. A VB engedélyezte az utólagos pótlást, amennyiben április 11-ig a mérkőzések lejátszásra kerülnek.


A csapat tagjai: Czintula Mihály edző, Garamvölgyi Armand, Szokolics Patrik, Dorzsceren Csingisz, Sághy Zsolt, Szűcs Márk Olivér, alsó sor: Bagics Máté, Leidl Benjamin, Paradicsom Ádám, Varga Róbert, Gombás Valentin

Múlt héten szerdán Dágon vendégeskedtünk, ahol az eddig veretlen hazaiak ezúttal is győztek. Pénteken Kaposvár volt az úticél, ahol gyakorlatilag a döntőbe jutás volt a tét. Csapatunk itt igen nagy csatában 18:16-os ötödik játszmanyeréssel 3:2-re diadalmaskodott. A győzelem hatalmas lépést jelentett a döntő felé, hiszen a Győr maradt szombatra, aki gyengébb képességű csapatával eddig csak vereségeket számlált. A mérkőzésre Veszprémben került volna sor, hiszen a Győr mivel nem tudott termet biztosítani április 11-ig, felajánlotta hogy elutazik hozzánk és itthon lejátszhatjuk a meccset. A Táncsicsba szombat 16:00 órára kiírt meccsre azonban nem értek ide a vendégek, így a meccs nélküli 3:0-ás eredménnyel biztosan döntősök a veszprémi fiúk!

A döntőt Békéscsabán rendezik május 7-9. között.