Nem volt esélye a Veszprémnek

Hét góllal kikapott a Veszprém a címvédő Rába ETO otthonában a futsal NBI-ben.

Az első félidőben nem játszottunk rosszul, de minden egyéni hibáinkat ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A félidőben nem volt a játékban túl nagy különbség a két csapat között, hiszen mindkét oldalon adódtak nagy lehetőségek, de mi minden helyzetünket elrontottuk. Ellenben ellenfelünk a kínálkozó lehetőségeit szinte mind gólra váltotta. A 4 kapott gólunkból 3 teljesen elkerülhető lett volna. Egy ilyen szintű csapat ellen minden kihagyott helyzetnek jelentőség van. Az első félidő 4:1-es hazai előnnyel zárult.

A második félidőbe már kiütközött a tudásbeli különbség. Ellenfelünk végig kontrollálta a mérkőzést és még háromszor mattolta csapatunkat. A vége 7:1 a hazai csapatnak.

Összességébe mindent megtettünk, hogy jó mérkőzést játszunk, de ez mint az eredmény is mutatja sajnos nem sikerült. Hiányzó játékosainkat nem sikerült kellőképpen pótolni - számol be a futsalveszprem.hu.

Rába ETO - 1. Futsal Club Veszprém 7:1 (4:1)

Győr. vezette: Farkas, Baghy, Tamási

Győr: Matkovics - Amrani, Vinas, Juan, Seidler, csere: Lódi, Dróth, Harnisch, Drahovsky, Rick, Santos, Sáhó, Farkas, Alasztics
Vezetőedző: Illa Sola Jordi

Veszprém: Sárdi - Németh, Tar, Püspök, Vas, csere: Spandler, Finta, Boromisza D., Bognár, Gulyás, László, Schmidmajer
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerző: Dróth a 4. és a 6., Santos a 10., Finta a 16. (öngól), Harnisch a 22., Juan a 24), Seidler a 28. percben, illetve Gulyás a 17. percben.
Piros lap: Püspök a 27. percben.