Várják a táncszerető közönséget

Profik és kezdők egyaránt képviseltetik magukat a vasárnapi 7. Gizella Kupa Táncversenyen.

A veszprémi HEMO Winner Versenytánc Egyesület egyik legfontosabb rendezvénye az immár hagyományosnak számító és Veszprém egyik jelentős kulturális eseményéhez kapcsolódó Gizella Kupa Táncverseny, melyre az ország számtalan részéből érkeznek a versenyzők.

Vasárnap, május 9-én 10 órától egészen az esti órákig rendezik meg a Lovassy Gimnázium tornacsarnokában immár 7. alkalommal a nagysikerű versenyt, melyen az idei évben első alkalommal lehetőséget kapnak az utánpótlást jelentő tánciskolások is, hogy a „D, C, B” osztályos versenyzők mellett ők is megmutathassák tánctudásukat.

Az elmúlt években a különböző ranglisták egyidejű megszervezésével csábították a szervezők városunkba az ország élvonalába tartózó táncosokat. Az idei évben pedig, a kezdő versenyzőknek is szeretnének minél nagyobb teret adni. Ezért nemcsak a márciusban rendezett 3. HEMO Winner Kupán mutathatták meg tudásukat, hanem a májusi – immár igencsak szép hírnévnek örvendő – 7. Gizella Kupa Táncversenyen is. Természetesen az osztályos versenyzők sem szorulnak háttérbe, hiszen 5 korosztály 15 kategóriájában hirdették meg a versenyt.

Akik az elmúlt években ellátogattak Veszprémbe – a HEMO Winner VTE által rendezett táncversenyekre –, tudják, hogy rengeteg gyönyörű táncos, remek hangulat és egy látványos, színvonalas rendezvény vár minden nézőre – gyermekre és felnőttre egyaránt.

A vérpezsdítő latin és gyönyörű standard ritmusok, valamint a kitűnő táncosok, bizonyára az idei évben is felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg az ország minden részéből érkező és reméljük, hogy a Veszprémből is minél nagyobb számban jelenlévő nézőket.