Matematikailag is bajnok a VFC! - Celldömölk - VFC 1:3

Újabb sikerével bebiztosította bajnoki címét az NB III Bakony csoportjában a Veszprém FC, ezúttal két góllal győztek a bakonyiak a Celldömölk otthonában.

Enyhén csöpörgő esőben, tökéletes talajú pályán kezdődött a találkozó.

A mérkőzés elején a hazaiak bünetőjét Kiss Gábor hárította, Győrvári a kipattanót sem tudta értékesíteni. A 31. percben a hazai védők hibáját kihasználva Finta tört kapura, és magabiztosan értékesítette a ziccert (0-1). A félidő utolsó percében egy bedobást követően a hazaiak a rövidnél megcsúsztatták a labdát, a középen érkező Németh Jenő egy átvétel után, közelről lőtt a léc alá (1-1).

A második félidő 76. percében a celliek kapusa egy szabadrúgás után kiejtette a labdát, ami Fehér elé pattant, és ő az üres kapuba lőtte a játékszert (1-2). A 84. percben Boromisza a 16-os vonaláról laposan lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-3).

Celldömölk - Veszprém FC 1:3 (1:1)

Játékvezető: Vizi István
Asszisztensek: Vass Zsolt, Aczél Zsolt

Összeállítások:

Celldömölk: Tóth – Borsos, Kazári, Győrvári, Velencei – Sebestyén, Csákvári, Szilágyi, Babics – Németh, Kocsis. Vezetőedző: Csákvári Zsolt

Veszprém FC: Kiss – Grósz, Fehér, Pálfi, Leitold – Garai, Boromisza G., Kalcsó, Foki – Finta, Tatai. Vezetőedző: Orbán Tamás

Csere: Kocsis helyett Gaál a 88. percben, illetve Foki helyett Szőllőskei a 46. percben, Grósz helyett Kovács a 77. percben, Finta helyett Czvetkó a 80. percben.

Gólszerzők: Németh J. a 45. percben, illetve Finta a 32., Fehér a 76., Boromisza G. a 84. percben.

További eredmények:
Bük–Körmend 1-1
SVSE-GYSEV–MTE 1904 3-0
Haladás B–Csorna 9-0
Répcelak–Pápa B 1-1
Sárvár–Csesztreg 1-0
Badacsonytomaj–Lipót-Pékség 0-3