Győzelemre játszanak

Mivel a második helyen álló Haladás 5-3-ra legyőzte a vendég Veszprémet március 17-én, a Dunaferr pedig 10-0-ra verte a Vasast, így biztossá vált, hogy a Veszprém az ötödik helyen zárja az alapszakaszt. Az utolsó fordulóban (április 4-én, 18:30-kor) az Aramis lesz az 1. FCV vendége a Március 15-i úti sportcsarnokban.

Madarász „Madi” János a találkozóval kapcsolatban elmondta: „azt már tudjuk, hogy bent vagyunk a felsőházi rájátszásban, de azt is tudjuk, hogy hétfőn egy kiélezett küzdelemre számíthatunk. Abban is biztos vagyok, hogy parázs mérkőzés lesz, ellenfelünk kettőzött erővel fog küzdeni. Sajnos a bajnokság folytonosságában sok volt a megszakítás, ezért szeretnénk a szurkolóinknak gólokban gazdag, látványos meccset adni, ahol természetesen a győzelemre fogunk játszani.”


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A veszprémi csapat trénere blogjában kiemelte, hogy „még három együttes odaérhet a felsőházra: az Aramis, a Nyírgyulaj és a Göcsej. Na, és ugye hozzánk az Aramis látogat, hogy beverekedje magát a legjobbak közé. Ha nálunk nem sikerül nyerniük, akkor valószínűleg marad nekik az alsó régió. Már voltak olyanok, akik megkérdezték, hogy leadjuk-e a pontokat, mert akkor legalább kevesebbet kell utaznunk. Én azonnal nemmel feleltem. Én senkinek nem akarok rosszat, és a csapatom sem. Én hiszek a sport tisztaságában. Nem lenne korrekt más csapatokkal szemben, ha mi akarnánk irányítani azt, hogy ki kerüljön a legjobbak közé. Megtehetnénk, de nem tesszük.”

1. Futsal Club Veszprém - Aramis SE
2016.04.04. (hétfő) 18.30, Március 15. úti sportcsarnok