Folytatódik a pontvadászat a SMASH-en

A balatonfüredi első fordulót követően, Zánkán randevúznak a strandröplabda szerelmesei. A második forduló helyszínén 4 pálya áll rendelkezésre így a nevezők listáját is bővítették a szervezők.

A szokásos lebonyolításhoz hasonlóan szombaton a nyílt női és nyílt férfi kategória résztvevői lépnek pályára, vasárnap pedig a nyílt vegyes, illetve az amatőr csapatoké lesz a főszerep. A verseny első napján mindkét kategóriában 20 csapat vág neki a küzdelmeknek. A lebonyolítás csoportmérkőzésekkel kezdődik, majd az egyenes kieséses szakasz következik, a helyosztó mérkőzések körülbelül 18 órakor kezdődnek majd. A fiúknál az első forduló győztese nem lesz a mezőnyben, azonban a másik döntős igen, tehát ha a Csepregi Ádám - Marko Ronkainen kettős jól szerepel, akkor magabiztos előnyre tehet szert a mezőnnyel szemben.  A hölgyeknél az előző játéknap mindkét döntőse (Ördög Rita - Koroknai Emese; Dordzsceren Dádzsó - Jezerniczki Tímea) pályára fog lépni, így itt is nagy küzdelem várható a bajnoki pontokért.

Vasárnap 32 vegyes illetve 8 amatőr csapaté lesz a játéktér. A vegyesben a nagy létszám miatt minden mérkőzés kiemelten fontos lesz, hiszen a négyes csoportokból az első kettő jut a felsőházba, tehát a hibázási lehetőség szinte kizárt. Az amatőröknél is, nagy küzdelem várható, a forduló nagy kérdése, hogy az Őry Fanni, Pintér László, Pintér Máté triónak sikerül-e a duplázás, ha megszereznék az első helyet nagy lépést tennének az összetett bajnoki cím felé.

Valamint itt van még a #balatonlegjobbja cím is, amelyért még természetesen nagyon sokan vannak versenyben, azonban egy jó vegyes, valamint egy női/férfi szerepléssel rengeteg pont szerezhető.

Az időjárás előreláthatóan ideális lesz, 24-26 fok, napsütés. Minden érdeklődőt várunk a helyszínen, Zánkán az Erzsébet Üdülőközpontban, a gyermektábor strandján. A belépés díjtalan.

A SMASH- hez köthető hír, hogy a napokban megnyit a SMASH-BOX, amely Veszprém első bérelhető strandpályája lesz. A stadion területén található a komplexumban, jelenleg egy strandröplabda pálya van használatra kész állapotban, amely átalakítható további strandsportok használatához. Az üzemeltető célja, hogy a megyében széles körben népszerűsítse a strandsportokat, profi klubok, illetve veszprémi cégek bevonásával egyaránt.