"A csapatunk nagyon motivált"

Szombaton 18:00-tól elkezdődik a 2016/17-es idény második fele. A Telekom Veszprém a Metalurg Skopje csapatát fogadja a Veszprém Arénában. A találkozót élőben közvetíti a Digi Sport 1. A mérkőzés előtt Xavi Sabatét és Gulyás Pétert kérdezte meg a csapat hivatalos oldala.


Fotó: handballveszprem.hu

Xavi Sabaté: Kezdődik a szezon második fele, az az időszak, amely során trófeákért akarunk küzdeni. Az első felében az idénynek 40 mérkőzésünk volt 24 utazással és sérülésekkel. Nagyon kemény periódus volt. Úgy gondolom, hogy nem is kérhettem volna többet a csapattól, mint amit véghezvittek. Minden körülményt figyelembe véve jó első félévünk volt. Januárban a világbajnokságon nem szereplő játékosaink keményen és jól dolgoztak itt, Veszprémben a stáb tagjaival, Josep Esparrral, Tombor Csabával és Ivo Diazzal, akikkel napi kapcsolatban voltam. A csapatunk nagyon motivált, harcolni fogunk a győzelemért, minden meccsen és minden trófeáért. Ezt a szakaszt kezdjük el holnap a Metalurg ellen.

Gulyás Péter: Nehéz első félév után vagyunk. A világbajnokságot minden csapat megjárta, van, aki pozitívan, van, aki negatívan. De a szezon második fele most kezdődik, amely úgy gondolom, hogy az egész szezon értelme. Keményen kell dolgoznunk azért, hogy a céljainkat elérjük. Az első két mérkőzés ezen a hétvégén jó alkalom arra, hogy a csapatot ismét összerakjuk, és az előttünk álló nagy kihívásokra a lehető legjobb állapotba kerüljünk.