Szöllősi-Zácsik Szandra távozik a Ferencváros kézilabdacsapatától

A kézilabdázó Szöllősi-Zácsik Szandra közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárossal.


MTI Fotó: Kovács Tamás

A 27 éves válogatott balátlövő távozásáról hétfőn számolt be a bajnoki ezüstérmes és kupagyőztes zöld-fehér egyesület honlapja.

A Nemzeti Sport értesülése szerint a Budaörs szerződtetné Zácsikot. A klub az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy a játékosnak jelenleg nincs aláírt szerződése.

További cikkek

U21-es vb: az 5-8. helyért folytatjuk
Hosszabbításban egy gólos vereség a spanyol válogatottól, így az 5-8. helyért folytathatjuk.
Junior-vb: a legjobb nyolc között a junior válogatott
A magyar férfi junior válogatott hosszabbításban egy góllal győzte le az eddig veretlen Szlovéniát az algériai világbajnokság nyolcaddontőjében. Szlovén vezetéssel kezdődött a találkozó, azonban Gyurka János együttese már a 4. percben megfordította az eredményt, amely kitartott az első játékrész lefújásáig. A szünetre kétgólos előnnyel mehettek a mieink. A folytatás már kiegyenlítetteb mérkőzést mutatott, egygólos különbséget alakítottak ki a csapatok, majd nem sokkal a vége előtt a szlovénok voltak előnyben, de Varju Martin jobbszélről betalált az ellenfél kapujába, meghozva ezzel az egyenlítő gólt. Döntetlennel végződött a második játszma, így hosszabbítás következett, ahol Füzi Dániel egy perccel a vége előtt megszerezte a győztes gólt, így a magyar válogatott bejutott a legjobb nyolc közé.
Junior-vb: csoportharmadikként a nyolcaddöntőben
A magyar férfi junior válogatott kilenc góllal győzte le Feröer-szigeteket az algériai világbajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Gyurka János együttese hatgólos előnnyel vonulhatott a szünetre, a második félidőben pedig kilencgólos fölényt sikerült kialakítani. A magyar csapat harmadik helyen zárta a csoportkört, és bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol az eddig veretlen szlovén válogatottal folytatják a mieink.