Nem ért szettgyőzelmet a javuló játék

A CoreComm-VESC röplabdaegyüttese sima vereséget szenvedett a vendég MÁV Előre elleni vasárnapi NB I-es bajnokin.

Nem kezdte jól a CoreComm-VESC együttese a MÁV Előre elleni vasárnapi NB I-es bajnokit. A vendégek uralták a mérkőzés alakulását, így az első felvonást simán hozták a székesfehérváriak.

A folytatásra viszont összekapták magukat a veszprémi hölgyek. Miklós Roxána vezérletével egészen a második szett hajrájáig üldözték ellenfelüket a hazaiak, de a részsikerhez végül ez is kevés volt.

A harmadik játékrész is sokáig kiélezett játékot hozott, de 16-15 után megléptek a vendégek, amivel le is zárták a mérkőzést.


Fotó: archív

Szokolikné Kalmár Judit tanítványai a gyengébb első szett után felvették  a versenyt a bajnoki címre pályázó székesfehérváriakkal, amelyre joggal építhetnek a VESC röplabdázói.

Hajós Alizék legközelebb a Jászberény csapatát fogadják hazai környezetben. Azt a mérkőzést az eredeti kiíráshoz képest egy nappal később, november 7-én rendezik majd meg a Táncsics iskola tornatermében.

Nagyon csendesen és ijedten kezdett csapatunk, a játék minden elemében alulteljesítettünk magunkhoz képest. A második szettben már elkezdtük játszani a játékunkat. A nyitások is támadóbbak lettek, és támadásban is jobb döntéseket hoztak a játékosok. Örülök, hogy kicsit meg tudtuk nehezíteni az ellenfél dolgát. – értékelt Szokolikné Kalmár Judit.

Női röplabda NB I, 3. forduló:
CoreComm-VESC - MÁV Előre Bericap 0:3 (-10, -20, -17)
Táncsics Mihály Szakgimnázium, 100 néző. Vezette: Szabó, Kiss
VESC: Bozsó, Huck 2, Miklós 14, Szvath 1, Sherwin 4, Hajós 8.
Csere: Tóth (liberó), Pós, Molnár-Pintér. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit
MÁV Előre: Szilágyi 2, Kiss 14, Karnitskaya 8, Bortnikova 8, Sólyom 2, Szerencsés-Miklai 18
Csere: Kovács (liberó), Csabai, Sebestyén
Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk