Hétvégi streetball Veszprémben

Streetball, hip-hop és jó hangulat, ezek jellemzik a Hoops Starz rendezvényt, melyet szombaton rendeznek a Jutasi úti Szabadidősport Centrumban.

A verseny különlegessége, hogy a 4-4 elleni egész pályás mérkőzések győztesei bejutnak a július 10-i siófoki döntőbe. Itt a győztes csapat jutalma egy utazás Koszovóba, ahol részt vehetnek a Streetball Europe 2011 elnevezésű nemzetközi streetball tornán.

Az említett mérkőzéseken kívül a Zensah 3 pontos dobóversenyen, a Basketball World 1-1 elleni bajnokságban, a zsákolóversenyen és a Backstage kiejtő játékában is összemérhetik tudásukat a résztvevők.

A versenyről most sem hiányozhatnak a hip-hop ütemek, melyek a rendezvény gerincét szolgálják, és egyben megadják az alaphangulatot a játékhoz.

A rendezvényen sor kerül még a közéleti és médiaszereplők barátságos mérkőzésére is. Az egész napos kosarazást egy jó hangulatú hip-hop buli zárja a Dörgicse Borozóban, este 10 órától. Az idei Hoops Starzra nemcsak a veszprémi és környékbéli kosarasokat várjuk, hanem mindenkit, aki szeret mozogni, és eltölteni egy izgalmas napot a streetball és a hip-hop zene jegyében.

Program

Egész pályás 4 - 4 elleni Bajnokság
Basketball World 1 - 1 elleni Bajnokság
Zensah 3 pontos dobóverseny
Backstage Kiejtő verseny
Zsákolóverseny
Freestyle kosárlabda bemutató

Helyszín: Veszprém - Jutasi úti Szabadidősport Centrum (Veszprém, Jutasi út 18.)
Időpont: 2011. június 18. Kezdés: 10:00 órától

Nevezni június 16-ig lehet. Nevezési díj: 1.000 Ft/fő.

Nevezés és további információ:
www.hoopsstarz.hu

Egészpályás 4 On 4 Bajnokság

A nyári fordulókban hagyományosnak számító egész pályás (4-4 ellen) versengés győztesei jogot szereznek arra, hogy a nyári turné országos döntőjén ingyenesen nevezhessenek. Itt a júliusi döntőn a csaták a koszovói Streetball Europe 2011-es versenyen való részvételért, egyéb értékes nyereményekért, és az Ország Legjobb Streetball Csapata címért folynak majd.

Basketball World 1 On 1 Battle

Az egészpályás játékhoz hasonlóan itt is bekerül a nyári döntőbe a győztes. A Basketball World által támogatott 1 On 1 Bajnokságon, a győztesen kívül a második helyezett is értékes tárgyjutalomban részesül. Ezen kívül minden állomáson pénzjutalomban is részesülnek a győztesek, hiszen a nevezési díj teljes összegét megkapja az első helyezett.

Zensah 3 pontos dobóverseny

A sport kompressziós termékekkel foglalkozó Zensah cég magyarországi ága nagy hangsúlyt fektet a sportolók egészségére és a sportolás utáni regenerációra. A Hoops Starz Streetball Tour 2011 résztvevői ezúttal megismerkedhetnek a minőségi anyagból készült, orvosilag igazolt kompressziós sportkiegészítőkkel. A Zensah 3 pontos dobóverseny győztese értékes nyereménnyel lesz gazdagabb.

Backstage Kiejtő verseny

A Kiejtő, vagy más néven Király elnevezésű játékban a résztvevők a bűntető vonalnál sorakoznak fel, egymás mögött. A két labdával játszott játéknál a lényeg, hogy az előtted álló játékost ejtsd ki, ha nem vagy elég ügyes vagy gyors téged ejtenek ki.

Zsákolóverseny

A 4-4-hez hasonlóan a zsákolóverseny győztese is bejut a siófoki döntőjébe. Innen pedig a legjobb játékos utazhat Bukarestbe az Arena Streetball nemzetközi rendezvényére. A szomszédos országban megrendezésre kerülő versenyen, Európa legjobb zsákolói mérik össze tudásukat az EDC elnevezésű nívós eseményen.

A versenyek győztesei okleveleket és érmeket kapnak, valamint bejutnak a 2011-es Hoops Starz Streetball Tour döntőjébe, amelyre július 9-10-én kerül sor Siófokon. A döntőn a győztes csapat jutalma egy utazás Pristhinába (Koszovó), ahol részt vehetnek a Streetball Europe 2011 elnevezésű nemzetközi streetball tornán.

nevezésről

A 4 On 4 Bajnokságra a nevezés három lépcsős!

1., A nevezéseket 2011. június 16-án éjfélig lehet leadni az alábbi elérhetőségeken.
2., A nevezés véglegesítése a nevezési díjak befizetésével történik, amit Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszámára fizethettek be, legkésőbb 2010. június16-án éjfélig.
3., Mindenki, aki időben nevezett, és befizette a nevezési díjat, akkor vehet részt a versenyen, ha megtiszteli a játékostársait és a rendezőket azzal, hogy időben érkezik a verseny helyszínére, ahol a csapatkapitány aláírásával fogadja el a Hoops Starz Streetball Tour 2011 játékszabályait. A helyszínre érkezés a kezdés előtt 15 perccel!

A 4 On 4 Bajnokságban a nevező csapatok létszáma limitált, vagyis összesen 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. Ezért kérünk mindenkit, hogy időben nevezzen!

Nevezési díj: 1.000 Ft/fő

Nevezési és szállás információk:

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

Akik csapatban neveznek, azoknak a következő adatok megadása kötelező:
- A csapat neve
- A csapattagok nevei, és email elérhetőségei
- A csapatkapitány telefonszáma

Aki csapatban nevezett, annak minden egyéb versenyen ingyenes a részvétel, kivéve a Basketball World 1 On 1 Bajnokságot, amire 200 Ft/fő a nevezési díj. Aki nem csapatban nevezett, annak minden ügyességi versenyen való részvétel 200 Ft/fő/versenyszám.

Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszáma:

Számlavezető bank:
Forrás Takarékszövetkezet
8200 Veszprém, Budapest út 16.
Számlaszám: 72900051-10502321

A nevezési díjakat - egyéb költség nélkül - a Quaestor fiókhálózataiban is befizethetitek.
http://www.forrastksz.hu/elerhetosegek

A közlemény rovatba feltétlenül tüntessétek fel a csapat nevét, és a szombati versenyre hozzátok magatokkal a befizetésről szóló papírt.

Az Egészpályás 4 On 4 Bajnokságra a helyszínen nevezés nincs!

After the party is the Afterparty

Az egész napos kosarazást egy jó hangulatú hip-hop buli zárja a Dörgicse Borozóban, este 10 órától. Fókuszban a legjobb hip-hop zenék, úgyhogy akinek bejöttek a napközben hallott ütemek, annak nem érdemes kihagynia az esti programot sem.

Helyszín: Dörgicse Borozó (Veszprém, Jutasi út 59.) Zenei felelős: Timár Csaba (concrete)
A belépés ingyenes!