Újabb idegenbeli siker

Az 1. Futsal Club Veszprém együttese második idegenbeli bajnoki mérkőzésén sem talált legyőzőre. Az áldozat az Érdi ASC volt.

Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen már a 2. percben vezetést szereztünk Jakab Laci góljával. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott és Szabadfi Peti két remek találatával 3:2-es eredménnyel vonultunk az öltözőbe.

A második játékrész is jól kezdődött számunkra, hiszen egy szép támadás végén a hazaiakról került a kapujukba a labda. Sajnos hamar válaszolt az ellenfél, így tovább izgulhatott a csapatot elkísérő, lelkes szurkolótábor. A mérkőzést a 27. percben két gyors találattal (Weisz Zoli, Wingelman Tomi) döntöttük el. A csapat ezek után már játszotta a saját játékát és Szabadfi Peti és Korcsmár Isti további találataival alakult ki az 5:8-as végeredmény.

Összegezve látszott csapatunkon a heti 3. mérkőzés, de így is megérdemelten szereztük meg a 3 pontot. Jövő héten egy kis pihenő után folytatja csapatunk a felkészülést a következő Soroksár (2011.10.17. 18 óra) elleni mérkőzésre. 

érdi asc - 1. Futsal club veszprém 5:8 (2:3)

Érd: Gabay - Légrády, Piacsek, Godány, Denke. Cserék: Váczi, Szalay, Kántor, Suha. Vezetőedző: Tollas Gábor.

Veszprém: Kasza - Weisz, Korcsmár, Jakab, Pálfi. Cserék: Jónás (kapus), Bényi, Véber, Tar, Vingelman, Csejtei, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor. Edző: Tóth Gábor.

Gólszerzők: Piacsek 11., 15., 30., Godány 23., Szalay 36., illetve Jakab 2., Szabadfi 14., 19., 38., Vingelman 27., Weisz 27., Korcsmár 31., Godány (öngól) 22. percben.