A Soroksár is behódolt

A második félidő elején döntötte el végérvényesen a találkozó sorsát a végig vezető 1. Futsal Club Veszprém a Soroksár ellen.

Az NBII-es futsal bajnokság negyedik fordulójában a Soroksári TE csapata látogatott Veszprémbe. A rendkívül szimpatikus és sportszerű ellenfél ellen léptek pályára a mieink. Az első félidő kissé biztonsági játékot hozott, de egy szép támadás után Pálfi Robert lepte meg a Soroksár kapusát az alapvonalról leadott lövéssel, mely utat talált a kapuba. Csapatunk folyamatosan melegedett bele a játékba, és az első bajnoki mérkőzését játszó Vas Ferenc egy mintatámadás után megszerezte a 2. találatot. Erre az ellenfél még tudott válaszolni Balogh Péter révén, de több babér már nem termett nekik. Gyors válasszal Szabadfi Péter bólintott a kapuba, és alakította ki a 3-1-es félidei eredményt.

A második játékrészben szintén a veszprémiek játéka dominált, a 31. és 33. perc között megadták a kegyelemdöfést az ellenfélnek. A gólokon Szabadfi Péter, Pálfi Robert és Weisz Zoltán osztozott. A nézők minden egyes megmozdulást tapssal díjaztak és a technikai hibák után is biztatták a fiúkat. A végeredményt a mérkőzés egyik legjobbja, Pálfi Róbert állította be, így a végső dudaszó után megérdemelten 7-1-et mutatott az eredményjelző.

Összességében a kissé pontatlan és "langyos" kezdés után megfelelő koncentráltsággal, egyértelmű játékkal gyűjtötte be csapatunk a 3 pontot és így a tabella 2. helyére lépett.
Pénteken (2011.10.21. 20 óra) Tolnára utazik a csapat, és igyekszik megtartani előkelő pozícióját a tabellán.

1. Futsal Club Veszprém - Soroksári TE 7:1 (3:1)

Veszprém: Kasza - Bényi, Szabadfi, Csejtei, Tar, csere: Jónás, Weisz, Véber, Korcsmár, Vingelman, Pálfi, Vas.
Vezetőedző: Németh Gábor

Soroksár: Varga - Tóth, Kozó, Balogh, Seres, csere: Hajnal, Homó, Keszthelyi, Nábelek.
Vezetőedző: Takács László

Gólszerzők: Pálfi a 7., a 31. és a 38., Vas a 13. és a 31., Szabadfi a 17.,  Weisz a 33., percben, illetve Balogh a 16. percben.