Tolnát is bevették a futsalosok

Továbbra is őrzi idegenbeli hibátlan teljesítményét az 1. FC Veszprém futsal csapata. A bakonyiak ezúttal a Tolna ellen arattak sima győzelmet.

A 8. percben sikerült megszereznie az FCV-nek a vezetést Szabadfi Péter találatával. Az első félidő változatos játékot hozott, de több gólt már nem láthattak a szurkolók. A szünetben a szakmai stáb igyekezett felrázni csapatunkat, mely szerencsére a második félidőben gólokban mutatkozott meg. A 25. percben Vas Ferenc, a 34. percben Tar Tamás és a 36. percben Bényi Kálmán találataival alakult ki a 4-0-ás végeredmény. A csapatból ki kell emelni Kasza Viktort, akinek bravúrjaira ezúttal szüksége volt csapatnak.

- Összességében gyengébb játékkal is megérdemelten szereztük meg a 3 pontot, de bízunk benne, hogy csapatunk a Ferencváros ellen a másik arcát mutatja majd – értékelt Rajki Tamás, a klub ügyvezetője.

Tolna-Mözs FSE - 1. Futsal Club Veszprém 0-4 (0-1)

Tolna: Szőcs - Simon, Sós, Kneller, Úri. Cserék: Felkert, Dobstadt, Miczki, Tiuca, Kékesi. Vezetőedző: Herczig Gábor.

Veszprém: Kasza - Vas, Bényi, Pálfi, Tar. Cserék: Jónás (kapus), Weisz, Véber, Jakab, Vingelman, Csejtei, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor. Edző: Tóth Gábor.

Gólszerzők: Szabadfi 8., Vas 25., Tar 34., Bényi a 36. percben.