Kupasiker remek játékkal

A második félidőben nyújtott gólerős játékának köszönhetően bravúros győzelmet aratott az 1.FC Veszprém futsalcsapata a Magyar kupában, az elsőosztályú Haladás együttese ellen.

A késői időpont ellenére ismét szép számmal várták a szurkolók a mérkőzést, mely jó erőpróbának ígérkezett. A kezdés után a vendégcsapat vette magához a kezdeményezést és a 2. percben megszerezte a vezetést. Szerencsére nem váratott sokat a válasz és a 6. percben Véber Balázs jóvoltából egyenlítettünk, sőt a 12. percben Weisz Zoli bombaerős lövésével már az előny is nálunk volt. Sokáig nem élvezhettük, a 15. percben egyenlítettek a szombathelyiek. Ezzel a szünetben továbbjutásra állt csapatunk.

Természetesen nem döntetlenre játszott csapatunk és a 25. és a 29. perc között Bényi Kálmán, Vas Ferenc és Tar Tamás juttatott minket megnyugtató előnyhöz. Az utolsó tíz percben a vendégcsapat a támadásait kapuscserével igyekezett támogatni, mely nyílt és látványos futsalt hozott a nézők nagy örömére. A 36. és 38. percben szerzett vendég találatra még Pálfi Robi válaszolt a 37. percben. Több találat már nem született a mérkőzésen, melyet teljesen megérdemelten nyert meg csapatunk és jutott a magyar kupa legjobb 8 (!!!) csapata közé.

1. Futsal Club Veszprém - Admirál-Haladás VSE 6:4 (2:2)

Veszprém: Kasza - Pálfi, Weisz, Bényi, Vas, csere: Jónás, Tar, Véber, Vingelman, Jakab, Korcsmár, Csejtei.
Vezetőedző: Németh Gábor

Haladás: Matyi - Horváth, Czeglédi, Németh, Jáger, csere: Nagy, Bagó, Kádas, Egle, Halmos, Marton, Kreicz.
Vezetőedző: Pálmay Tamás

Gólszerzők: Véber a 6., Weisz a 12., Bényi a 25., Vas a 28., Tar a 29., Pálfi a 37. percben, illetve Horváth a 2. és a 38., Egle a 15., Czeglédi a 36. percben.
Sárga lap: Kádas