Újabb idegenbeli győzelem

Az Aramis elleni győzelemmel tovább menetel az 1. FCV csapata, és tartja veretlenségét az NB II. Nyugati Csoportjában.

Veszprémi szempontból kiválóan indult a Colorspectrum Aramis elleni mérkőzés, a 2. és a 4. percben jelezte Bényi Kálmán, hogy nem véletlenül foglalja el a csapat a tabella 1. helyét. A két gyors gól után magára találtak a hazaiak, és kiegyenlített küzdelmet láthattak a kilátogató nézők. Ennek eredményeként a vendéglátók szépítettek, így a félidőben 1-2-es eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A második játékrészt is jól kezdte a Veszprém, egy szép kombináció végén Szabadfi Péter szerzett gólt. Erre a 23. percben tudott válaszolni a hazai csapat. A mérkőzés hátralévő részében mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de a két kontratámadásból a mieinknek sikerült újabb gólokat szerezniük, Weisz Zoltán és Korcsmár István jóvoltából.

Összességében a komoly erőt képviselő hazai csapat ellen értékes győzelmet aratott a kicsit gyengébb napot kifogó veszprémi csapat. Ezzel továbbra is vezetjük a bajnokságot.

Colorspectrum Aramis-Ilyés - 1. Futsal Club Veszprém 2:5 (1:2)

Budaörs: Soós - Vattamány, Farsang, Sárosi, Szabó, csere: Bálint, Sajbán, Xavier, Gorjánácz, Németh, Seregi, Felipe.
Vezetőedző: Németh Antal

Veszprém: Kasza - Bényi, Szabadfi, Jakab, Véber, csere: Jónás, Weisz, Vingelman, Korcsmár, Tar, Pálfi, Vas.
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Sajbán a 20., Farsang a 23. percben, illetve Bényi a 2. és a 4., Szabadfi a 21., Weisz a 35., Korcsmár a 39. percben.