Megvan a következő kupaellenfél

Az 1. Futsal Club Veszprém együttese az első osztályban utolsó helyen szerénykedő Nagykáta együttesével találkozik a Magyar kupa 3. körében.

A Magyar Labdarúgó Szövetség megtartotta a Magyar kupa 3. fordulójának sorsolását, melyben a veszprémi együttes is érdekelt volt. Az Admirál HVSE csapatát búcsúztató legénység a Nagykáta SE-vel mérkőzhet meg a továbbjutásért.

A kupaküzdelmek kiírása szerint két mérkőzésen dől el a továbbjutás, melynek első körét 2011. november 30-án Veszprémben izgulhatják végig a szurkolók. A Nagykáta az első osztályban szerepel, de ott eddig 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 6 vereséggel a tabella utolsó helyét foglalja el.

Tisztában vagyunk a kupaküzdelem teljesen más kategória és a papírforma az első osztályú ellenfelünk mellett szól, de bízunk benne, hogy ismét egy közönségcsalogató látványos mérkőzésen mutathatja meg tudását csapatunk a Nagykáta ellen.

Pontos időpontot és helyszínt a későbbiekben olvashatják az érdeklődők a csapat hivatalos honlapján!

A Hajráveszprém.hu támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára. Olvasóink a 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül. Kérjük, hívják a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat! A 1752 a 20-as és 70-es mobilokról együttműködés hiányában sajnos nem érhető el.