Megtört a győzelmi széria

Első vereségét szenvedte el az NB2 Nyugati csoportjában szereplő 1. Futsal Club Veszprém együttese a szintén dobogós Keszthely ellen.

A 9. fordulóban megszakadt a veszprémi csapat veretlenségi sorozata, mely kiváló teljesítmény az egyesület első évében. Minden csapat életében elkövetkezik ez, de a kilátogató nézők egy látványos, izgalmakban gazdag mérkőzést láthattak. A szokásos forgatókönyv szerint kezdődött a mérkőzés, csapatunk álmos kezdését kihasználta az ellenfél, és a 2. percben megszerezte a vezetést. Folyamatosan gyorsult a játék irama, és a 8. percben Korcsmár István találatával egyenlített az 1. FCV. Gyorsan érkezett a válasz, sőt a 15. percben 3-1-re elhúzott a jól játszó Keszthely. Huszáros hajrába kezdtek a hazaiak, a 19. percben Szabadfi Péter és Tar Tamás találataival döntetlenre hozták a félidei eredményt. (3-3)

A szünetben jól rendeztük a soraikat a mieink, Pálfi Róbert távoli találatával már nálunk volt az előny (4-3). Továbbra is pörgős játék folyt a pályán, az ellenfélnek sikerült egalizálni a mérkőzést a 27. percben. A frissen igazolt Hazuga Soma percei következtek, aki bizonyította tehetségét és a 30., 31. percben is szép gólokkal, 6-4-re módosította az állást. A nézők ekkor úgy érezték, innen már nagy baj nem lehet, de a KHSC Victória nem tört meg, és a 37. percben már 6-7-re módosították az állást, mely sajnos végeredményt is jelentette egyben.

Összességében csapatunk rutinosabb, akkor tovább folytathatta volna sikeres szériáját, de jó ellenfél ellen ilyen arányban nem szégyen kikapni. A csapatnak a héten ki kell elemezni a mérkőzést, és levonni a tapasztalatokat. Sok idő nincs rá, mert pénteken (2011.11.25.) a Vasas otthonába utazik a csapat, ahol hasonlóan kemény küzdelem vár a fiúkra.

1. Futsal Club Veszprém - KHSC Viktória Sport 6:7 (3:3)

Veszprém: Kasza - Weisz, Tar, Korcsmár, Pálfi, csere: Jónás, Véber, Vingelman, Szabadfi, Jakab, Hazuga, Németh.
Vezetőedző: Németh Gábor

Keszthely: Osbáth, Németh, Szabó, Buzási, Kiss, csere: Galántai, Tóth, Páli, Csala, Fekete, Péter.
Vezetőedző: Németh István

Gólszerzők: Korcsmár a 8., Szabadfi a 19., Tar a 19., Pálfi a 22., Hazuga a 30. és a 31. percben, illetve Kiss a 2., a 15. és a 31., Németh a 9., Csala a 27., Fekete a 32., Páli a 37. percben.
Sárga lapok: Jakab, Németh, illetve Szabó, Kiss, Fekete.