Győzelem a BME második csapata ellen

Az első félidőben megszerzett ötgólos előny ellenére a második játékrészre izgalmassá vált a találkozó, de a végén Finta triplája döntött az 1. FCV javára.

Győztes csapaton ne változtass elv alapján a Nagykáta elleni kezdő ötös lendült játékba a fővárosi ellenfél ellen. Az 58. másodpercig kellett várni az első találatra, mely Finta Péter nevéhez fűződik. A gól megadta az alaphangot a mérkőzésnek, szebbnél szebb támadásokkal tudatták a veszprémi srácok a kissé megilletődött ellenfelünkkel, hogy „ki az úr a háznál”. Az első félidőben további négy találattal (Pálfi Róbert, Szabadfi Péter, Korcsmár István kétszer) megnyugtató hazai előnnyel mentek a csapatok pihenőre.

A második játékrészben a szezon végi fáradtság jelei látszódtak a veszprémieken. Gólgazdag 20 perc következett, mely 11 találatot hozott. A vendégcsapat megérezte hazai csapat kiengedését, és a kapusuk cseréjével rövid ideig nyílttá tudták tenni a mérkőzést. A találkozót Finta Péter foglalta keretbe, mert három találatával tette egyértelművé a 1. FCV győzelmét.

Összességében a két csapat közötti tudás alapján megérdemelt győzelmet arattak a mieink, amivel újra a tabella élére álltak. A dekoncentráltság a fáradtság számlájára írható.
Az őszi szezon véget ért, de máris kezdődik a tavaszi sorozat. December 12-én, 18:00 órakor a Szombathelyi ESE csapata látogat Veszprémbe.

1. Futsal Club Veszprém - BME Docler Akadémia II. 10:6 (5:0)

Veszprém: Kasza - Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta, csere: Jónás, Weisz, Pálfi, Tar, Véber, Vingelman, Szabadfi
Vezetőedző: Németh Gábor

BME: Hadházi - Nagy B., Máthé, Andorka, Hudák, csere: Varga Zs., Nagy Cs., Biczó, Takács, Kertész, Munkácsi
Vezetőedző: Csernai Gábor László

Gólszerzők: Finta az 1., Pálfi a 3. és a 22., Szabadfi a 13., Korcsmár 2-szer a 16., Bényi a 23., Finta a 37., a 38. és a 39. percben, illetve Máthé a 23., Munkácsi a 23. és a 25., Kertész a 33. és a 36., Takács a 34. percben.