Évzáró győzelemre készülnek

Hétfő este a futsal NBII újonca és egyben listavezetője, az 1. FCV fogadja a tabella hátsó régiójához tartozó Szombathelyet.

Hétfőn játssza idei utolsó bajnoki mérkőzését a FCV, 18 órakor a Stadionban. Az ellenfél az a Szombathelyi Egyetemi SE, akik szintén idén alakultak és a tabella utolsó előtti helyét foglalják el. Ez azonban nem jelent semmit, mert az eredményeik alapján (mindenhol 1-2 góllal kapnak csak ki), folyamatosan fejlődik az együttes és ezért izgalmas utolsó derbire készülnek a veszprémi futsalosok.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

- Számítunk mindenki buzdítására. A mérkőzésre kilátogatóknak a klub apró ajándékkal kedveskedik az eddigi támogatásért – tájékoztatott Rajki Tamás, ügyvezető.

A hétfői ellenfélről jó emlékei vannak a veszprémieknek, hiszen a csapat első, debütáló mérkőzését Szombathelyen játszotta a csapat, és nyert 6-1-re, majd alig több mint egy héttel később egy gólzáporos Magyar Kupa meccsen, hazai pályán múlta felül a Vas megyeieket 14-7-re. Gólszegény találkozóra bizonyára hétfő este sem számíthatunk, érdemes tehát kilátogatni a stadionba.

1. Futsal Club Veszprém - Szombathelyi Egyetemi SE 12.12. (hétfő) 18:00, Stadion Munkacsarnok