Nem jutott a döntőbe az 1. FCV

A magyar válogatott játékosokkal és idegenlégiósokkal felálló Berettyóújfalu nagyarányú győzelmet aratott a Veszprém Arénában.

Színvonalas szervezés és remek hangulat jellemezte a futsal Magyar Kupa négyes döntőjének első napját, melynek megkoronázása az 1. Futsal Club Veszprém elődöntő mérkőzése volt a Berettyóújfalu ellen.

A veszprémieknek vérmes reményei nem lehettek, hiszen a vendégeknél játszott a magyar válogatott keret több meghatározó játékosa, valamint főként brazil idegenlégiósok. A hazaiaktól már a négyes döntőbe jutás is óriási fegyvertény volt újonc, másodosztályú csapatként.


További képek a cikk végén, a galériában

Már a mérkőzés első perceiben rezdült a veszprémi háló, de becsülettel tartották magukat a mieink, 0-3-ig még viszonylag szoros volt az állás. Az első félidőben egy ötöst kaptak a srácok, de sikerült a szépítés, amit a Veszprém Aréna közönsége nagy ovációval honorált. Hazuga Soma lábában több gól is benne maradt, de a rutinos vendég kapus kétszer is remekül hárított. (1-5)

A második félidőben még inkább kidomborodott a két csapat közti tudásbeli különbség, a bekapott gólok után kissé összeroppant a hazai csapat, a vendégek pedig közönségszórakoztató játékkal, 14-1-es győzelmet arattak. A veszprémi srácokat minden dicséret megilleti, bízzunk benne, hogy jövőre már az első osztályban vehetik fel a kesztyűt a legjobbakkal.

Érdemes kilátogatni vasárnap is Magyar Kupa második napjára, ahol a döntő mérkőzés mellett egy veszprémi kuriózumot is láthatnak a nézők: összecsap a nagypályás focicsapat, a VFC és az 1. FCV is.

1. Futsal Club Veszprém - MVFC Berettyóújfalu 1:14 (1:5)

Veszprém: Kasza - Bényi, Pálfi, Finta, Weisz, csere: Sárdi, Hazuga, Véber, Tar, Korcsmár, Vingelman, Csejtei
Vezetőedző: Németh Gábor

Berettyóújfalu: Pallai - Da Silva, Gál, Szécsi, Melo, csere: Trencsényi, Lovas, Nagy T., Rábl, Szabó P., Kolompár, Tihanyi
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerzők: Pálfi a 22., illetve Leonardo a 2. és a 26., Nagy T. a 4., a 20. és a 31., Rábl a 10., Melo a 20. és a 36., Trencsényi a 24., Lovas a 25. és a 34., Pálfi R. a 28. – öngól, Véber B. a 32. – öngól, Szabó P. a 38.

2

Képgaléria