Igazságos döntetlen

Nem született gól a találkozón, de a Veszprém igazságos egy pontot gyűjtött be a Tatabánya ellen.

Lógott az eső lába, s erős szél is fújt, amikor Oláh játékvezető sípszavára megkezdődött a mérkőzés. A Veszprém FC-ben nem léphetett pályára Thiago, de sajnos Ihász Patrik betegsége sem jött teljesen rendbe, így nélkülük voltunk kénytelen felvenni a harcot a komoly nevekből álló Duna FC Tatabánya ellenében. Enyhe mezőnyfölényben játszottunk, de igazán komoly helyzetig sem mi, sem pedig a vendégek nem jutottak. Aztán jött a 20. perc, s Nikolin előtt volt a lehetőség, hogy megszerezze a vezetést, de elhibázta a lövését, s a 45. percig maradt a gólnélküli döntetlen.

A második játékrész elején kiegyenlített játék folyt, aztán megsérült Császár, s le is kellett cserélni, majd Garait kellett percekig ápolni. Vágó Attila kényszerű cserékhez volt kénytelen nyúlni, de a vendégek ekkor már határozottan átvették a játék irányítását. Tarczy azonban ismét biztos kézzel védett minden lövést, így maradt a 0:0 a lefújásig. Kis szerencsével megnyerhettük volna a találkozót, de talán a döntetlen az igazán igazságos eredmény.

mérkőzéstükör

Kiprich József: Az első félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, azonban a második játékrészben három ziccerünk is volt, de nem sikerült gólt lőnünk, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Vágó Attila: Egyetértek kollégámmal, kiegyenlített erők küzdelmét hozta a mai mérkőzés. Sajnos a hiányzóinkat nem mindig tudjuk pótolni a kispadról, ellenfelünknél pedig nem gond, ha cserélni kell, mert ugyanolyan értékű játékos léphet a pályára. Nekünk ebben a tekintetben erősítenünk kell, ha komoly terveink vannak.

Veszprém FC - Duna FC Tatabánya 0:0

Veszprém: Tarczy - Gara, Császár (Burcsik a 68.), Lang, Bosnjak - Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár, Leitold - Osváth (Czvetkó a 77.), Bali (Finta a 87.)
Vezetőedző: Vágó Attila

Tatabánya: Dombai - Almási, Izing, Milanovic, Szekér - Lajtos, Kovács I., Deme, Vujovic - Farkas, Weitner (Sitku a 78.)
Vezetőedző: Kiprich József

Sárga lapok: Hevesi-Tóth, illetve Weitner 

galeria_228

Képgaléria