Röplabda dömping a hétvégén

A röplabdázóknál kettős fordulót bonyolítanak le a hétvégén, míg női kéziseink a Ferencvárost fogadják az Arénában.

A férfi és női röplabdázóknál is kettős fordulót bonyolítanak le a hétvégén. A lányok pénteken Egerbe utaznak, ahol a rájátszásban szoros vereséget szenvedtek, majd vasárnap a feljutásra esélyes Kaposvár gárdáját fogadják. Az alapszakaszban nagyon izgalmas mérkőzést játszottak a csapatok, az ötszettes drámát végül a veszprémiek nyerték, majd a rájátszás első fordulójában a Kaposvár simán hozta a hazai összecsapását.

A férfiak először a Dunaújváros otthonában lépnek pályára, majd vasárnap a Koch Róberttel felálló bajnok és Magyar Kupa címvédő Kaposvár érkezik a királynék városába. Mindkét mérkőzésen a tisztes helytállás lehet a cél, valamint, hogy megszorítsuk a remek játékosokkal felálló Dunaferr és Kaposvár csapatát.

Pénteken a férfi kosarasok Sárváron kezdik meg idegenbeli túrájukat, mivel a következő három mérkőzésüket idegenben játsszák. Az összecsapás egyértelmű esélyese a VESC csapata, mivel a Sárvár a pénzügyi gondok következtében csak ifistákkal tud kiállni, az utóbbi 5-6 mérkőzésén rendre 100 pont körüli vereséget szenvedett.

Szombaton a Veszprém Barabás a Ferencvárost fogadja a Veszprém Arénában. A bajnokság 3. fordulójában játszott mérkőzésen az FTC 12 góllal verte a veszprémieket, remélhetőleg hazai pályán nagyobb erőfeszítésre késztetjük a vendégeket, de a pontszerzés sem elképzelhetetlen az idegenben nem éppen acélos vendégek ellen.

Január 22. (péntek)
17:00 GMR Group-Agria RC-Eger - Veszprémi Egyetemi SC női röplabda, helyszín: Eger
19:00 Univerzal Pack-FKSZC - Veszprémi Egyetem SC férfi kosárlabda, helyszín: Sárvár
19:00 Dunaferr SE - Company Nyelviskola-Veszprémi RC férfi röplabda, helyszín: Dunaújváros

Január 23. (szombat)
16:30 Veszprém FC - Mór labdarúgás, felkészülési mérkőzés, helyszín: Erdész utcai műfüves pálya
18:00 Veszprém Barabás KC – FTC RightPhone női kézilabda, helyszín: Veszprém Aréna

Január 24. (vasárnap)
16:00 Company Nyelviskola-Veszprémi RC - Diamant-Kaposvár férfi röplabda, helyszín: Táncsics iskola
18:00 Veszprémi Egyetemi SC - BITT-Kaposvári NRC női röplabda, helyszín: Tornacsarnok