Pénteken Veszprém FC - ZTE FC

Az NB-II Nyugati Csoport őszi idényének 6. fordulójában kerül sor a Veszprém FC – ZTE FC labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban.

A találkozó játékvezetője Németh Ádám lesz, az asszisztensek Huszár Balázs és Király Krisztián, az ellenőri feladatokat pedig Tumó György látja el.

Ellenfelünk az elmúlt bajnokságban még az NB-I tagja volt, azonban csupán egy győzelmet szerezve az utolsó helyen végzett. Ellenfelünk számára nem sikerült túl fényesen a másodosztályban sem az őszi idény, ugyanis az eddigi öt fordulóban egy győzelmet aratott, s két döntetlen mellett két vereséget is begyűjtött már. Győzelmüket a Szigetszentmiklós ellen szerezték, Ajkán és Tatabányán pont nélkül maradtak. A Veszprém FC legutóbb idegenben Szigetszentmiklóson szerepelt, ahol 2-1-es vereséget szenvedett. Jelenleg a tabellán közvetlenül mögöttünk, a 10. helyen áll a Zalaegerszeg.

Ezen a mérkőzésen tehát nem csak az a tét, hogy három pontot szerezzen valamelyik csapat, hanem az is, hogy ki kerülhet közelebb az első öt csapathoz.. A két csapat bajnoki meccsen nem, azonban Magyar Kupa találkozón két alkalommal is szembe került egymással, s mindannyiszor a Veszprém került ki győztesen a párharcokból. 2008-ban Marosvölgyi duplájával 2:1-es győzelmet arattunk hazai pályán, 2010-ben pedig Zalaegerszegen 4:4-es döntetlent követően a büntetőpárbajban kerekedtünk felül.


Forrás: veszpremfc.hu

Felhívjuk a stadionba érkezők figyelmét, hogy a hazai nézők, illetve VIP vendégeink és az újságírók beléptetése a „B” kapun keresztül kerül sor (Wartha Vince út Stadion út felől), míg az A/7-es kapun (Wartha Vince út – Stadion köz felől) csak és kizárólag a vendégszurkolók léphetnek be a stadionba! A klubházba csak az arra jogosultak belépését engedélyezi a biztonsági szolgálat!

A Veszprém FC továbbra is várja a város és a környék iskoláinak szervezett csoportokban és kísérővel történő megjelenését, s ebben a formában térítésmentesen biztosítja belépésüket a mérkőzésre. Az iskolai csoportok létszámának, valamint a kísérő nevének és telefonszámának megküldésével csütörtök 14 óráig a hgy@veszpremfc.hu e-mail címen lehet a kedvezményes lehetőségre jelentkezni!

A biztonságért felelős cég alkalmazottai megemelt létszámmal gondoskodnak majd a hazai és vendégszurkolók elkülönítéséről, kérünk mindenkit, hogy sportszerűen szurkoljon a Veszprém FC sikeréért. Tekintettel a várhatóan sok nézőre, mobil büfé működik majd a hazai, illetve a vendégszektorban is!

Veszprém FC - ZTE FC, 2012.09.21. 16:00, helyszín: Egyetemi Stadion