Momir Ilic 3 évet írt alá

Immár hivatalossá vált, amit már egy ideje rebesgettek a szurkolók: az MKB Veszprém KC hivatalosan is bemutatta Momir Ilict a sajtónak. A Kielből június végén érkező balátlövő a 13-as mezben fog majd játszani.

A szerb klasszis magyarul köszöntötte a sajtótájékoztató résztvevőit, majd biztosított mindenkit arról, hogy mindent elkövet majd, hogy gyarapítsa magyar szókincsét.

„Örülök, hogy 3 évre ide jöhetek, nagy büszkeség, hogy itt játszhatok, tudom, hogy jól szervezettet, tradicionális klub. Hosszabb ideje vagyunk kapcsolatban, boldog vagyok, hogy végre aláírhattam a szerződést.”

A válogatott játékos mindent megnyert a Kiellel, amit meg lehet, és törekedni fog arra, hogy Veszprémben is hasonló sikereket éljen át.

„Ez az én álmom, tervem számomra fontos volt, hogy ennek a klubnak céljai vannak, ez közrejátszott a döntésemben. Örülök, hogy Carlos Ortegával dolgozhatok együtt. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb döntést hoztam a sok ajánlat közül ez volt a legjobb, amit választhattam.”

Majd, hogy keretbe foglalja nyilatkozatát, magyarul köszönt el az újságíróktól „Hajrá Veszprém!” Ezután átvehette a 13-as számú mezét, melyet remélhetőleg legalább három évig fog viselni.