Veszprémi siker az országos diákolimpián

Kramarics Gergő győzelmével ért véget a Nagykanizsán megrendezett II-IV. korcsoport asztalitenisz országos diákolimpiája.

Kramarics Gergő – Veszprém, Dózsa György Általános Iskola VII. osztály (testnevelő: Csongrádiné Baksa Katalin) – a Veszprémi Dózsa Sportkör asztaliteniszezője (edzői: Bélafiné dr Bakó Katalin és Kovács Géza) nyerte meg a Nagykanizsán 2010.02.20-án megrendezett 2009/2010 tanévi Országos Asztalitenisz Diákolimpia II-IV. korcsoport ( 1995-2000 között születettek) döntőjét.

A felső korhatárnál két évvel fiatalabb versenyző – Gergő 1997-ben született –fegyelmezett, taktikus, elveszett labdát nem ismerő, küzdeni tudásból is – különösen az elődöntőben – jelesre vizsgázó játékának köszönhetően lett a sportági szakszövetség (MOATSZ) ranglistáin nem szereplő, korosztályos játékosok Országos Diákolimpiai bajnoka 2010 évben. Eredményes és látványos játékának, valamint szerény viselkedésének köszönhetően, a döntőt követően a játékostársak és szakemberek elismeréseit is begyűjtve vehette át a győzelemmel járó aranyérmet, oklevelet, kupát, és állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A lányok versenyében Molnár Anna – Veszprém, Báthory Általános Iskola V. osztály (testnevelő: Sárzó Adrienn; edző: Tóthné Nagyőszi Ildikó ) képviselte Veszprém megyét. Ő helyezetlen maradt, de két győzelmet szerezve tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodva térhetett haza a színvonalas, jó hangulatú versenyről.

További cikkek