A hajrában veszített az 1. FCV

Budaörsi siker született a hétfő esti teremrangadón, Madarász János együttese egy góllal maradt alul az Aramis otthonában.

Sajnos nem sikerült a mérleg nyelvét magunk felé billenteni. Egy rangadó pont attól rangadó, hogy nüanszok döntenek az ilyen mérkőzéseken. Pedig jól kezdtük a mérkőzést. Németh találatával sikerült megszereznünk a vezetést. Örömünk nem tartott sokáig, mert ellenfelünk hamar tudott egalizálni. Mindkét csapat igyekezet a másik fölé kerekedni és ez időnként nekünk sikerült, időnként ellenfelünknek. Érezni lehetett, hogy az a csapat tudja megnyerni a mérkőzést, aki védekezésben kevesebbet fog hibázni. Az első félidőben talán egy picivel jobb teljesítményt nyújtottunk ellenfelünknél, de 2:2-es döntetlennel mehetünk pihenőre.

A második félidőben is próbálták a csapatok ráerőltetni akaratukat a másikra. Mi egy picit pontatlanabbá váltunk az első játékrészhez képest, támadásainkba az utolsó passzok nem sikerültek így többször kellett vissza szereznünk a labdát. Volt is egy ötperces krízisünk, amikor ellenfelünk többször is helyzetbe került, de ekkor Reveland lehúzta a rolót. Talán ekkor már sokan elkönyvelték, hogy ez a mérkőzés döntetlen marad. Sajnos egy perccel a vége előtt kihagyott a figyelmünk, amit ellenfelünk gólra váltott egy szöglet után. Ezután átálltunk öt a négyes játékra, de sajnos ellenünk ítéltek meg egy faultot. Ellenfelünk tíz méterest lőhetett, Frank Tamás nem hibázta el. Ezzel már 4:2 volt az eredmény. Nem sok jót ígért az állás, mert már nagyon kevés volt hátra a mérkőzésből. Csapatunk még ekkor sem adta fel, a bekapott gól után rögtön góllal válaszolt. Sajnos több találatra már nem futotta. Összegezve egy igazi rangadón a helyzeteivel jobban sáfárkodó csapat a maga javára tudta fordítani a meccset.

Aramis SE - 1. FC Veszprém 4:3 (2:2)

 Budaörs, vezette: Farkas, Futó, Horváth M.

Aramis: Sikur - Frank T., Horváth Sz., Hosszú, Roni, csere: Horváth N., Kovács I., Farsang, Csopaki, Jovánczai, Klacsák, Sebestyén, Soós
Vezetőedző: Frank Tamás

Veszprém: Reveland - Németh P., Tar, Boromisza G., Gulyás, csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Bánfalvi, Boromisza D., Vas, Mudra, Weisz
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Hosszú a 8., Horváth Sz. a 15., Roni a 39., Frank T. a 40. percben, illetve Németh P. a 6., Boromisza D. a 20., Boromisza G. a 40. percben.