Strandsport Veszprémben

2016. július 12-én 18:00-kor hivatalosan is megnyitotta kapuját a SMASHbox fantázianévre keresztelt strandsportpálya. A stadion területén található homokos terület mától mindenki számára elérhető, online foglalható.

A már országos hírnévre szert tevő SMASH Strandröplabda Bajnokság szervezői a Veszprémi Városi Stadion területén, egész pontosan a dobópálya mögötti bekerített salakos területen hívták életre a homokos sportlétesítmény. Jelenleg 1 strandröplabda pálya áll rendelkezésre, a későbbiekben azonban a strandkézilabda, illetve strandfoci szerelmesinek is kedvezni fog.

Két dolog miatt vágtunk bele a projektbe, az egyik, hogy Veszprémben legyen lehetőség a nyár kedvenc sportjainak gyakorlására, ne keljen ezért a Balatonhoz autózni és várni, hogy szabadul-e fel pálya. Mivel online foglalható a terület, így mindenki pontosan látni fogja mikor vannak üres helyek. A másik fontos dolog pedig, hogy rengeteg sportegyesület működik a városban, akiknek remek kiegészítő tevékenység lehet akár edzőtáborok, akár felkészülések alkalmával a homokon végzett mozgás.

Külön öröm számunkra, hogy a stadion vezetősége támogatta az ötletet, hiszen a jelenleg nem kihasznált területet így visszaintegrálhatjuk a mindennapi sportéletbe. Azt gondolom, hogy jobb helyszínt alig ha találtunk volna, mint a város legtradicionálisabb sportközpontja." - foglalta össze a SMASH Team.

Kedd 18:00-kor volt a hivatalos megnyitó, az érdeklődők kipróbálhatták a pályát, illetve kötetlen beszélgetésben vettek rész, némi frissítővel és szendviccsel. A pálya folyamatos fejlesztés alatt van, de ezeket a munkálatokat a holtidőkben végzik. Nyitva tartás hétfőtől-vasárnapig 7:00-21:00- ig.

A pályát a SMASH honlapján tudják az érdeklődők lefoglalni, illetve minden további információban itt tudnak segíteni.