Kollár duplájával veszprémi győzelem

Egygólos győzelmet aratott a Veszprém, a szintén másodosztályban szereplő Kaposvölgye ellen a szombati felkészülési mérkőzésen.

A mérkőzés rövid krónikája:

16. perc: Tatai oldalszabadrúgását Finta fejelte a léc alá (1-0).
22. perc:  Egy távoli lövés pattant ki Kádárról, amit Shewel közelről passzolt a kapuba (1-1).
27. perc:  A jobb oldalon üresen kapta meg a labdát Killery, aki egy átvétel után a kimozduló Kádár mellett a rövidbe bombázott (1-2).

Az első félidőben több helyzetet is kidolgozott a hazai csapat, de mégis csak egy pontrúgásból sikerült megszerezni a vezetést. A gól után a Kaposvölgye is vezetett egy-két ígéretes akciót, amelyből két gólt szereztek.

84. perc: Kollár távoli szabadrúgása a hosszú kapufáról pattant a kapuba (2-2).
89. perc: 25 m-ről ismét Kollár végzett el szabadrúgást, amelyet most a rövidbe csavart (3-2).

A második félidőben mindkét együttes szinte az egész csapatot lecserélte. A cserék után nem sok helyzetet tudtak kialakítani a csapatok, főként a mezőnyben folyt a küzdelem, helyenként kemény belépőkkel, szabálytalanságokkal. Összeségében kemény, nagy iramú mérkőzés volt.

A mérkőzés első félidejében Garai Péter egy ütközésnél a földön maradt, és egyből cserét jelzett. A jobb térde sérült, amit a kórházban begipszeltek. A gipsz a könnyebb és gyorsabb regenerálódást segíti, várhatóan csak rövidebb ideig lesz a rögzítés rajta. De az biztos, hogy a felkészülésből kiesik a védekező játékos és még az is kérdéses, hogy a Honvéd elleni bajnoki rajtra milyen állapotba kerül.

veszprém fc - kaposvölgye 3:2 (1:2)

Veszprém, 100 néző.
Játékvezető: Farkas

Veszprém FC: Kádár - Grósz (Kovács P.), Foki (Tóth), Kollár, Leitold (Miskei) - Boromisza, Garai (Szőllőskei), Sánta, Tatai (Jurik) - Finta (Czvetkó), Karakai (Sánta). Edző: Orbán Tamás

Kaposvölgye: Horváth L - Pintér, Menyhárt, Vaskó, Feller - Sandro, Recarze, Jamiez, Killery - Balog, Shewel. Edző: Horváth Lajos

Gólszerzők: Kollár 2, Finta, illetve Shewel, Killery.