Gyirmóti győzelem

Az NBII élvonalába tartozó Gyirmót SE otthonában vendégszerepelt felkészülési mérkőzésen az újonc Veszprém FC. Gólgazdag mérkőzésen a hazaiak nyertek három góllal.

21. perc: Egy szép gyirmóti helyzet végén Laki lőtt 13 méterről élesen kapura, amelyet Kádár nagyszerűen lábbal védett.
24. perc: Egy ladbaszerzés után Leitold tökéletes keresztlabdáját Tatai vette át mellel, és egyből a hosszú sarokba lőtt (0-1).

Az első félidő elején a Gyirmót próbált támadni és mezőnyben jobban játszott, viszont a Veszprém veszélyes kontrákat vezetett. A gól is egy tökéletesen kivitelezett kontratámadásból született.

49. perc: Foki jobb oldali beadására Babik érkezett a röviden, és jobbal kapura pörgette a labdát. Lövése a rövid kapufáról pattant ki az alapvonalon, szép támadás volt.
51. perc: A hazaiak szögletét Pollák a rövidről csúsztatta a kapuba (1-1).
54. perc: Egy baloldali szabadrúgást élesen lőtt be Lajtos. Középen többen ugrottak fel, és a labda Fehér fejét érintve a hosszú felső sarokba vágódott (2-1).
82. perc: Egy sarokrúgás utáni keveredésben, több veszprémi védő között Tóth eszmélt a leggyorsabban, és közelről csőrözte a kapuba (3-1).
89. perc: Rosszul szabadítottak fel a vedők egy sarokrúgást követően, amit egyből középre centerezett a gyirmóti támadó, a beadást Tóth közelről fejelte be (4-1).

A második félidőben már kevesebb helyzetet tudtak kialakítani a csapatok, csak pontrúgásból voltak helyzetek, és pontrúgásból szerezték a gólokat a gyirmótiak.

Gyirmót SE - Veszprém FC 4-1 ( 0-1)

Gyirmót FC: Deli - Kiss, Böjte, Kozmér, Szabó - Lajtos, Mudech, Baumgartner, Nagy - Weitner, Laki
Vezetőedző: Kiprich József

Veszprém FC: Kádár - Grósz(58' Kovács), Fehér, Kollár(45' Pálfi), Leitold(71' Miskei), Lelkes(45' Foki), Boromisza(58' Szőllőskei), Sánta(58' Kalcsó), Tatai(63' Jurik), Finta(45' Babik), Karakai(63' Czvetkó)
Edző: Orbán Tamás