A Fradinak virgácsot hozott a Mikulás

A Telekom Veszprém 13 góllal nyert a Ferencváros ellen a kézilabda NBI csütörtöki játéknapján. Mirsad Terzic 600. gólját lőtte Veszprém-mezben.


Képgaléria a cikk végén

Mérkőzéstükör (forrás: handballveszprem.hu)

David Davis: A Ferencvárosnak remek kvalitású játékosai vannak. Az én csapatom komolyan vette a találkozót, és ez az, amit látni akarok minden mérkőzésen. Nem izgat, hogy ki ellen játszunk, szeretnénk folytatni a fejlődést, amiben vagyunk, hiszen még mindig csak a kezdeti szakaszban járunk. Azt gondolom, hogy az ellenfél edzője is arra törekedett, hogy mindegyik játékosa pályára lépjen, a fejlődés jegyében, valamint, hogy a saját játékukat fejlesszék.

Mikler Roland: Gratulálok a ferencvárosi fiataloknak, nagyon jól játszottak ma. Bízom benne, hogy a nekik fontos mérkőzésekhez hasonlóan jó játékkal fognak tudni hozzájárulni a jövőben. Mi az elképzeléseink szerint álltunk hozzá a mai mérkőzéshez. A meccs végén olyan különbség alakult ki, hogy az esetleges hibázás és a lassabb tempó is belefért. Végig komolyan vettük a mérkőzést. Még egyszer szeretnék gratulálni a fiataloknak a mai teljesítményükhöz.

Horváth Attila: Részfeladatokat sikerült csak megoldanunk, mivel az első sorunknak jobban kell összpontosítani, hogy egy ilyen élcsapat ellen jobban teljesítsünk. Ami nagy öröm volt, hogy a második félidőben tudtam a fiatalokat játszatani, és mondhatni, hogy Holdosi Bence és Lukács Péter is pozitív jelenség volt a pályán. Dicséretes teljesítmény volt a fiataloktól, jól megoldották a feladatokat. Nagy öröm volt, hogy a fiatalok így tudtak játszani. Még egyszer gratulálok nekik, és a Veszprémnek is.

Holdosi Bence: Gratulálok a Veszprémnek! Tudtuk, hogy tét nélkül jövünk ide és egy jó mérkőzést tudtunk játszani. Külön elégedett vagyok a saját teljesítményemmel, hiszen egy pár éve, az ilyen mérkőzéseket még csak a tévén keresztül tudtam nézni. Azon dolgozunk, hogy olyan jó csapatok ellen, mint a Veszprém szorosabb mérkőzéseket tudjunk játszani a jövőben.

Telekom Veszprém - Ferencvárosi TC 36:23 (19:10)

Veszprém, vezette: Altmár, Horváth.

Veszprém: Mikler Roland - Lékai Máté 4, Mirsad Terzic 1, Nagy László 4, René Toft Hansen 1, Borut Mackovsek 3, Manuel Strlek 4, csere: Dragan Gajic 5/1, Andreas Nilsson 2, Iman Jamali 6, Kent Robin Tönnesen 2, Kentin Mahé 1/1, Momir Ilic 2, Hornyák Bence 1, Ernei Bence
Vezetőedző: David Davis

FTC: Marian Zernovic - Bujdosó Bendegúz 1, Ancsin Gábor 1, Teimuraz Orjonikidze 3, Debreczeni Dávid 3, Bozo Andelic 2, Pálos Gábor, csere: Rade Mijatovic (kapus), Pordán Bálint 1, Schuch Timuzsin 1, Oláh Tamás 2, Szakály Benedek 3, Holdosi Bence 5, Kovacsics Péter, Mikita Bence, Lukács Péter 1
Vezetőedző: Horváth Attila

Kiállítások: 2 perc, ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/2, ill. -

7

Képgaléria