Küzdelmes mérkőzésen kapott ki a Telekom Veszprém U21

A Tombor Csaba vezette Veszprémi KKFT Felsőörs csapata nyerte meg a városi rangadót a Telekom Veszprém U21 ellen.

IMG_2091
Képgaléria a cikk végén

Teltház, több mint 200 ember várta a kezdő sípszót, ami után rögtön magához is vette a kisebbik Telekom a vezetést és közel 16 percig 1-2 gólos előnyben volt.  Ezután eladott labdák, kihagyott ziccerek jellemezték a Gulyás-Ilic páros vezette alakulatot, amit a hazaiak köszöntek szépen és felzárkóztak, sőt, vezettek is. (7:8 után 11:8 volt a 24.minutumban.) Ekkor időt kért a KKFT,  de egy remek 5:0-ás sorozattal 11:13-ra vezetett az U21-es csapatunk a félidőben.

IMG_2051

A második félidőben állandósult ismét a vendég vezetés, főleg Bodor Márk gólpasszainak Ilic Zoran remek átlövéseinek és Sisa Erhard szélsőgóljainak köszönhetően. (44. perc 18:21). Ám ekkor folyamatosan emberhátrányba kerültünk aminek eredményeképp nagyot fordult a mérkőzés és 12 percig nem lőttunk egyetlen gólt sem, cserébe kaptunk 6-ot. (56.perc: 25:22). Innen már nem tudtunk visszakapaszkodni és pont nélkül hagytuk el a  parkettát a lefújást követően. 

IMG_2126

Mérkőzéstükör (forrás: vehirsport.hu)
Gulyás Péter, vezetőedző, Telekom Veszprém U21
: "A második játékrészben sokkal jobban védekezett az VKKFT. Hitehagyottá válltak a srácok, s ezáltal lelkileg is fölénk kerekedtek ellenfeleink. Úgy gondolom, ha sikerül folytatnunk azt, amit az első félidőben elkezdtünk, akkor nem így alakul a mérkőzés végkimenetele. Ettől függetlenül csalódott nem vagyok, megyünk tovább a megkezdett úton, az ellenfélnek pedig gratulálok."
Tombor Csaba, a Veszprémi KKFT vezetőedzője: "Úgy gondolom, hogy rangadóhoz méltó mérkőzést láthatott a kilátogató közönség. Nagyon büszke vagyok mindkét fél játékosaira, akik egyébként sokkal többre hivatottak annál, hogy a másodosztályban kézilabdázzanak. A győzelemnek természetesen örülünk, de már a következő megmérettetésünkre koncentrálunk."

Veszprémi KKFT–Telekom Veszprém U21 26-23 (11-13)
Veszprém, DEVM Sportcsarnok, 300 néző. Vezették: Sándor, Szabó B.
VKKFT: Szász – Hári, Fazekas 6 (2/2), Füleki, Szeitl 1, Kristóf 3, Szmetán P. 6. Csere: Ágoston, Miklós (kapusok), Éles 8 (4/3), Bugyáki 2, Szmetán M., Somogyi, Boros, Szép, Radvánszki. Edzők: Tombor Csaba, Kovács György.
Telekom U21: Palasics – Hornyák 1 (1), Szuharev 2, Szrnka 4, Melnyicsuk 1, Bodor 3, Sisa 6. Csere: Ilics 5, Dobi 1, Szűcs B., Dörnyei, Kovács L. Edzők: Gulyás Péter, Momir Ilics.
Hétméteresek: 6/5, ill. 1/1.
Kiállítások: 8, ill. 18 perc.
Kizárva: Szeitl (40.)

Képgaléria