Szoros meccsen biztos győzelem

Szoros csatában, magabiztos győzelmet aratott a VESC női röplabdacsapata az NBII Nyugati csoport felsőházi rájátszásában.

Szombati napon kezdetét vette a rájátszás. Az Érd csapatát látta vendégül a VESC, akik az alapszakaszban a második helyen végeztek. Eddig nem próbált felállásban kényszerült pályára lépni a hazai alakulat, mivel két centerjátékos betegség, egy pedig sérülés miatt hiányzott. Ennek megfelelően zavartan kezdte a meccset a Veszprém és ellépett 4-5 ponttal az Érd. Röviddel ezután sikerült felzárkóznia csapatunknak és fej-fej mellett haladva az utolsó pontoknál a jó nyitásokkal a bakonyiak húzták be az első szettet.


Fotó: Szász Péter

A második és a harmadik szett szintén nagyon szoros volt, de a fegyelmezett, támadó nyitásoknak, hatékony sàncoknak és határozott támadásoknak köszönhetően a hazaiak tudták befejezni ezeket a szetteket is. Rendkívül fiatal, de annál ügyesebb ellenfél az Érd, a mezőnymunkájuk kiemelkedő. Dicséret illeti a VESC csapatát, hogy kis létszámmal, szokatlan felállásban 3:0-ás győzelmet aratott.

Következő mérkőzésüket március 7-én, szombaton 16 órakor játssza a VESC az Ajka ellen az Egyetemi Tornacsarnokban.

Eredmény: VESC-Érd 3:0 (25:23,25:22;25:19)