Megvan az NBII-es nyugati bajnoki cím!

A VESC női röplabdacsapata 3:0-ás győzelmet aratott a SzoESE együttese ellen, így a veszprémiek az NBII Nyugati csoport első helyén végeztek.

IMG_7871

Nagy várakozás előzte meg a veszprémi csapat utolsó mérkőzését a rájátszásban, ugyanis felsőház négy csapata nagyon izgalmassá tette a végjátékot – körbeverések, pontazonosságok miatt nem csak győzelmi kényszerben volt a VESC, de a végelszámolásban a szettarányoknak, és a vesztett/nyert pontoknak is órási jelentősége volt.

IMG_7897

A találkozó szinte már szokásos módon egy kicsit döcőgösen indult veszprémi részről, de nagyon hamar felpörögtek a lányok, és az első két elvesztett pont után hamar gyorsan sikerült fordítani és egyértelművé tenni, hogy a péntek esti mérkőzést a lehető legnagyobb pontaránnyal szeretnék megnyerni. 

IMG_7986

Magabiztosan, a játékot uralva sikerült legyőzni a szombathelyi fiatalokat.

IMG_8031

A 3:0-ás győzelem, és a -10; -9; -15-re megnyert szettek egyúttal azt is jelentik, hogy jobb pontarányoknak köszönhetően sikerült befogni a Haladást és a Palota csapatát is a tabellán, így az NBII nyugati csoportjának bajnokaként májusban összecsaphat Szokolikné Kalmár Judit lányai a keleti oldal legjobbjával az NBI-be való indulás jogáért!

IMG_8126

VESC - SzoESE 3:0 (25:10; 25:9; 25:15)

Képgaléria