Továbbjutott a VRC

A papírformát realizálva legyőzte idegenben a MAFC-Vásárhelyi csapatát a férfi röplabdacsapatunk, és továbbjutott a Magyar Kupában.

Csütörtök este Budapesten volt jelenése a VRC-nek Magyar Kupa mérkőzésen. A legjobb 16 közé jutás volt a tét, és mivel az ellenfél alsóbb osztályból érkezett, ezért csak egy mérkőzésen dőlt el a továbbjutás sorsa. Az ellenfél a MAFC-Vásárhelyi csapata volt, akiknél volt extraligás játékosok is ütik a labdát. A hunvolley.blog.hu beharangozójából kiderült, hogy meglepetésre készültek az angyalföldiek, ami majdnem sikerült is nekik.

Az első két szettet megnyerték a mieink, majd az ellenfél lelkes és dicséretet érdemlő játékkal egalizált. Az ötödik játszmában aztán érvényesült a fizikai fölény, a Veszprém minimális hibával játszott, és megnyerte a szettet, így a 16 közé jutott - számolt be a csapat hivatalos honlapja.

Következő ellenfél már sokkal keményebbnek ígérkezik, a szintén extraligás Kazincbarcika vár a veszprémi srácokra. Az első meccset november 30 – December 2. között játsszák, a másodikat pedig december 21-23. között kell megtartani.

MAFC-Vásárhelyi – Company Nyelviskola Veszprémi RC 2 : 3