Streetball hétvége Zánkán

Július 23-án, szombaton a Streetball Challenge Zánkára látogat. A szervezők várják a csapatok jelentkezését akár egy egész hétvégés kikapcsolódásra is.

Hihetetlen lehetőség! A Balaton egyik legszebb vízparti, extra felszereltségű üdülőcentrumában kosarazhatsz és tölthetsz el egy hosszú hétvégét (2011. július 22-24.) haverokkal, családdal; mindezt szenzációsan akciós áron.

Ha újra összeáll a nagy csapat (6 fő illetve 10 fő), akkor az egyedülálló szálláslehetőség mellett nevezhettek a streetball zánkai eseményére, ügyességi dobójátékokra. A nevező csapatok minden tagja egy eredeti adidas mezzel lesz gazdagabb, továbbá 1000,- Ft értékű adidas vásárlási utalványt is kap.

Ügyességi játékaink győztese akár 300 000 Ft-ot is nyerhet (ekkora összeggel feltöltött OTP Junior bankkártyát nyer az OTP Junior zsákolóverseny országos nyertese). További értékes ajándékok is gazdára találnak az adidas 2ball game, FŐGÁZ 3shots, Samsung Notebook hárompontos, Don Pepe büntető, PORT.hu lucky dobás és Metropol dobóversenyeinken.

Aki idén regisztrál a streetball Fun Club-ra, a folyamatos tájékoztatás mellett szeptemberben sorsoláson vesz részt, melyen kisorsolunk egy adidas NBA pulóvert!

Az idei streetball sorozatról, az újdonságokról, a nevezésről, a fizetésről bővebb információ a www.streetballnet.hu oldalon található, illetve a +36 1 450 11 69 vagy +36 30 270 71 79 számon kérhető.

6 illetve 10 ágyas szobában biztosított az elhelyezés,3200 Ft/fő/2 éj, 2400 Ft/fő/2 éj költségen.

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum honlapján (www.zanka.hu) részletesen tájékozódhattok a körülményekről, szállásról, szórakozási lehetőségekről.